Kylie Jenner deelt hack om instant noodles een stuk lekkerder te maken

Lekker, maar raar. Maar lekker.

Lees ook

Instant noodles… Niet het meest gezonde gerecht dat je kunt eten, maar op zijn tijd wel heel erg lekker! Daar is Kylie Jenner het mee eens, want ook zij trekt weleens een pakje open. Alleen heeft de realityster ook nog een hack om de noodles een stuk lekkerder te maken en die willen we je niet onthouden.

Instant noodles

Hebben we het over instant noodles, dan hebben we het over de kant-en-klare pakjes met keiharde noodles die je in de supermarkt vindt. Normaal gesproken leg je de noodles simpelweg in een kommetje, voeg je hier gekookt water aan toe en roer je de kruidenzakjes erdoor. Kylie pakt dit echter net een beetje anders aan.

Op Instagram Stories deelde ze een tijd geleden een foto van een kom noodles met de tekst: “Ik heb boter, knoflookpoeder en een ei toegevoegd aan mijn noodles. Wat voegen jullie toe?”

Noodles met ei

Boter of knoflookpoeder door de noodles, daar kunnen we ons nog wel in vinden. Maar ei? Daar moeten we even aan wennen. En dit dacht het YouTube-kanaal Easy Peasy Pan ook. Zij maakten het recept van Kylie na en delen in een handige YouTube-video hoe je dit bijzondere gerecht bereidt.

En zoals je dus al had verwacht: de benodigdheden voor dit gerecht zijn enkel en alleen een pakje instant noodles, een ei, een snuf knoflookpoeder en een flinke schep boter.

Aan de slag!

– Breng in een pannetje een ruime hoeveelheid water aan de kook. Voeg vervolgens de noodles toe. Laat de noodles een paar minuten koken en verwijder vervolgens de helft van het water.

– Klop het ei in een kommetje en voeg dit vervolgens aan de noodles in het water toe. Roer goed door.

– Voeg het kruidenzakje uit het pakje met instant noodles toe en roer goed door. Voeg vervolgens ook de knoflookpoeder toe.

– Als allerlaatste stap voeg je een klontje boter toe. Roer het geheel goed door, je merkt dat het ei gaat stollen. Serveer vervolgens in een kommetje en enjoy!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook