3 Fijne (mom) bags waar ál je spullen in passen

Voor iedere vrouw een musthave!

De mom bag, wie kent 'em niet? Of je nou een moeder bent of niet, eigenlijk zou iedere vrouw zo'n enorme tas waar werkelijk waar alles in past moeten hebben. Wij hebben daarom drie leuke merken voor je op een rij gezet.

Studio Noos

Grote kans dat je de musthave tassen van Studio Noos weleens op je Instagram feed voorbij hebt zien komen. De enorme shopper is in verschillende printjes en stofjes te verkrijgen en eigenlijk voor alles te gebruiken. Wij namen de proef op de som en testten eens of de populaire tas echt zo handig is. Happy in Shape's Heather gebruikte de nieuwe Dark Grey Teddy tas van het merk als luiertas. Van een verschoonmatje tot een zak schone kleding en van speelgoed tot eten en drinken; alles ging erin en er was nog ruimte over ook. Je gooit hem makkelijk om je schouder en hij ziet er (in tegenstelling tot veel andere luiertassen) nog lekker hip uit ook. Extra handig: de hengsels zijn lang, waardoor hij ook aan de kinderwagen kan hangen. Happy in Shape's Hilde besloot juist te kijken of hij ook voor andere doeleinden dan mommy essentials handig is. En dat is hij zeker! Hij ging mee als sporttas, als boodschappentas en als weekendtas tijdens een paar dagen weg. Door de lange hengsels ging hij tijdens het fietsen gewoon als cross-body tas om haar lichaam. Enne, dat er een week aan boodschappen in kan, laat wel zien hoe stevig de tas is! Benieuwd naar onze favorieten?

Mozz Bags

Behalve stoffen mom bags, maakt Mozz Bags ook prachtige suède tassen. De binnenkant bevat twee grote vakken voor als je dingen wil scheiden, een groot ritsvak voor je waardevolle spullen en de voering is van vuil- en waterafstotend materiaal. Verder is de binnenkant simpel gehouden qua aparte vakken, zodat de tas niet alleen voor moeders is, maar voor iedereen die een mooie grote leren tas wil. Ook handig als laptoptas bijvoorbeeld. Wil je hem wel aan de kinderwagen hangen, dan kun je er stroller straps bij kopen of het meegeleverde in lengte verstelbare schouderhengsel gebruiken.

Wallabag

Wallabag heeft shoppers in alle soorten en maten! Van teddy tot faux leather en van linnen tot rib. Handig voor een dagje strand, mee naar de gym, supermarkt of heb je veel bij je als je met je kids op pad gaat? Alles kan erin! Handig is het kleine vakje voor je sleutels, portemonnee of telefoon. Door de twee lusjes kun je hem eventueel aan de kinderwagen hangen, maar je kunt ze ook gebruiken voor de verschillende toffe straps die los te koop zijn. De straps zijn in verschillende kleurrijke printjes beschikbaar en geven je tas zo die extra persoonlijke touch!

Beeld: Studio Noos

Laatste nieuws