What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Happy in Shape verzamelt elke week de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Hands Off My Chocolate introduceert vegan chocoladeletters die makkelijk te breken zijn

Hands Off My Chocolate heeft speciaal voor de Sinterklaasperiode twee duurzame, plantaardige chocoladeletters ontwikkeld: een van 85% pure chocolade en een van ‘melkchocolade’ op basis van rijstmelk met karamel en zeezout. De vegan Sinterklaasletters bestaan uit de iconische Hands Off-rondjes en zijn dus makkelijk te breken. Met andere woorden, goed nieuws voor iedereen die tijdens de Sinterklaasperiode op zoek is naar een lekker én duurzaam alternatief. De Sintletters zijn rond de feestdagen verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Vomar, Plus, Spar en via de website van Hands Off My Chocolate.

Luister jezelf relaxed met de Samsung Galaxy Buds2

Rennen, springen, vliegen… Het leven is al druk genoeg. Des te belangrijker om jezelf soms even terug te trekken met bijvoorbeeld je favoriete playlist of een geleide meditatie. Even helemaal ontspannen! Met de Galaxy Buds2, Samsungs kleinste en lichtste oortjes tot nu toe, geniet je van geweldig geluid en een comfortabele pasvorm. De actieve ruisonderdrukking blokkeert ook nog eens ongewenste achtergrondgeluiden. Wat wil je nog meer? Je koopt de oortjes, die in vier kleuren verkrijgbaar zijn, hier.

TOZI Restaurant & Bar viert tweejarig bestaan met een exclusief truffel verjaardagsmenu

Wie jarig is trakteert! Om het tweejarig bestaan te vieren is er een speciale ‘smoked’ cocktail, de Negroni Anniversario, verkrijgbaar aan de bar bij TOZI en kunnen gasten genieten van een overheerlijke ‘White Truffle Journey’ menu tot einde van de maand. De gerechten van dit exclusieve verjaardagsmenu bestaan uit ingrediënten die vaak worden geassocieerd met de witte truffel: champignons, pompoen, pasta en risotto. En natuurlijk niet te vergeten, een heerlijke met-truffel-gevulde Burrata d’Andria. Het menu zien of reserveren kan hier.

Dyson lanceert eerste luchtzuiverende bevochtigingsventilator die formaldehyde detecteert en vernietigt

Dysons nieuwste luchtzuiverende bevochtigingsventilator is de eerste 3:1 ventilator met formaldehydsensor die lucht reinigt, bevochtigt én verkoelt. Bronnen van formaldehyde in huis zijn onder meer geperste houtproducten, schoonmaakmiddelen, tapijten en doe-het-zelfproducten zoals verf, behang en vernis. Omdat formaldehyde 500 keer kleiner is dan deeltjes ter grootte van 0,1 micron, is het bijzonder moeilijk op te vangen. Als formaldehyde onopgemerkt blijft, kan het leiden tot langdurige blootstelling aan het continu vrijkomen van chemicaliën in de lucht, bekend als ontgassen. De nieuwe Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde beschikt over een sensor die speciaal is ontworpen om het potentieel schadelijke en vervuilende gas formaldehyde te detecteren. Natuurlijke heeft deze machine veel meer in petto. Je leest er hier alles over.

Bolsius introduceert Unity: een exclusieve interieurcollectie

Het creëren van een fijne en gezellige sfeer in huis in nu belangrijker dan ooit. Met de nieuwe Unity collectie, bestaande uit geurstokjes en geurkaarsen, combineert Bolsius duurzaamheid en design. De collectie is samen met de bekende Nederlandse ontwerper Lex Pott ontwikkeld. Het resultaat: kaarsen in stijlvol glas met een minimalistische uitstraling in diverse trendkleuren die de geurbeleving weerspiegelen. De collectie is gemaakt met natuurlijke extracten, de beste ingrediënten en liefde voor alles wat leeft. Met natuurlijke vegan wax en zonder palmolie of dierlijke grondstoffen. Daarnaast zijn de verpakkingsmaterialen recyclebaar en is het gebruik van plastic geminimaliseerd. Een perfect (kerst)cadeau voor jezelf of een ander, als je het ons vraagt! Hier vind je de verkooppunten.

Kruidvat breidt make-uplijn flink uit

De make-uplijn van Kruidvat gaat van 41 naar maar liefst 178 producten. Sinds begin 2020 heeft Kruidvat haar eigen merk vegan producten met de grootste beauty musthaves. Deze lijn wordt nu volledig gemaakt met de nieuwste innovaties. Van klassiekers die niet kunnen ontbreken in je beautybag, tot innovatieve producten om eens te proberen. En dat alles voor een fijne Kruidvat prijs. Wil je! Je shopt de producten hier.

Arizona lanceert nieuwe smaak icetea Arizona Rooibos

Arizona neemt liefhebbers van ijsthee mee op reis naar de Cederberg in Zuid-Afrika. Hier groeit Rooibos, het ideale, natuurlijke ingrediënt voor een gezonde leefstijl en een subtiele smaaksensatie. Met slechts vijf ingrediënten, zonder theïne en tannine en een laag caloriegehalte (20 kcal per 100ml), is Arizona Rooibos hét pure drankje van dit moment. Daarnaast zet het merk zich voor de eerste keer in voor de stichting ‘Long Walk to Freedom’, die wordt beheerd door de kleindochters van Nelson Mandela. Van elk gekocht flesje Arizona Rooibos wordt een deel van de verkopen/opbrengsten aan de stichting gedoneerd. Meer weten? Klik hier.

HEMA babyverzorging is vernieuwd!

De nieuwe producten -van luiercrème tot huidolie en haarproducten- zijn verkrijgbaar bij alle filialen van HEMA en op hema.nl. Ze bevatten katoenzaadolie en kamille-extract, een super milde formule met een zacht parfum. De producten zijn vrij van SLS, sulfaten, microplastics, siliconen, parabenen, minerale oliën en daarmee clean. Gemaakt met minstens 90% natuurlijke ingrediënten, verpakkingen met recycled materiaal. Goed voor de babyhuid en beter voor het milieu dus!

Ieder week lees je op Happy in Shape in de What's New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Laatste nieuws