Merry Christmas! Dit zijn de 14 leukste adventskalenders van 2021

Ho, ho, ho!

December staat voor de deur en vanaf dan hoef je nog maar 24 dagen te wachten tot het kerstmis is! Om de maand nóg gezelliger te maken, kun je jezelf (of iemand anders) trakteren op een adventskalender. Zo heb je iedere dag een cadeautje. Wij hebben onze favorieten voor je op een rij gezet.

Bodyshop

De Bodyshop heeft dit jaar maar liefst drie adventskalender, voor ieder budget eentje. De Share The Joy Advent Calendar, Share The Love Big Advent Calendar en de Share Love & Joy Ultimate Advent Calender zijn stuk voor stuk parels. Met een van deze kalenders vul je je stash weer helemaal aan met heerlijke shampoos, bruisballen en lip butter, en dat is nog maar een greep uit de inhoud van de kalender. Je shopt ze hier.

MyJewelerry

De adventskalender bevat 10 luxe doosjes, met My Jewellery goodies, die je in de boom kunt hangen. Zo tel op een bijzondere manier af tot de feestdagen met een kerstboom vol met My Jewellery cadeautjes. Je kunt kiezen uit zilver of goud. We like! Je shopt hem hier.

Charlotte Tilbury

Ook dit jaar verrast Charlotte Tilbury weer met een schitterende adventskalender: de Beauty Dreams & Secrets adventskalender. In het beautykastje ontdek je Charlotte’s magische wereld van make-up en huidverzorging. Je vindt een beautygeheim in ieder vakje, met een totaal van 12 mooie cadeaus. Er zitten 3 full-size en 9 travel-size producten in waarmee je een volledige look kunt creëren. Extra leuk: ook de fonkelnieuwe Pillow Talk kleur Chameleon zit erin! Je shopt hem hier.

Waterdrop

December is nog nooit zo fruitig geweest! Waterdrop heeft drie verschillende adventskalenders: groot, middelgroot en klein. In de mini vind je alle microdrink smaken, inclusief Limited Editions. In de medium kalender zitten 15 smakelijke smaken en 9 accessoires en in de grote zitten 2 smaken, waaronder Limited Editions, en 12 exclusieve accessoires. Het ideale geschenk om kennis te maken met de verschillende Waterdrop smaken en je favoriet te vinden. Én een zalige manier om tijdens de kerst gehydrateerd te blijven. Je shopt ze hier.

Rituals

Samen met Rituals kun je de dagen tot Kerstmis aftellen. Rituals heeft dit jaar een 2D en 3D Adventskalender. Elke adventskalender bevat 24 luxe cadeautjes en vreugdevolle momenten die jou en je huis oplichten, waaronder vier mini-adventskaarsen op elke zondag en andere speciale producten die exclusief voor The Ritual of Advent zijn ontworpen. Je shopt ze hier.

Beerwulf

De ultieme manier voor bier,- en kerstliefhebbers om af te tellen tot kerst, is ook dit jaar weer de Beerwulf Adventskalender. Vanaf 1 december open je elke dag een vakje en ontdek je zo 24 overheerlijke, verschillende speciaalbieren. Zo heb je een maand lang iedere dag een bijzondere bierbeleving. Enne, de Adventskalender is dit jaar mooier en lekkerder dan voorheen want er zitten extra veel exclusieve bieren in! Je shopt hem hier.

Shiseido

Shiseido neemt je mee naar Tokio voor een magische reis en een adembenemende Hanabi Show. In de adventskalender vind je 24 geweldige verrassingen – van huidverzorgingsproducten en make-up tot parfums – zodat je de essentie van Japanse schoonheid kunt ervaren terwijl je aftelt naar kerst. Je shopt hem hier.

Clinique

In deze adventskalender vind je al Clinique's beste huidverzorgingsproducten en make-upproducten! De 24-delige discovery-geschenkset is perfect om alle producten te kunnen uitproberen. In de kalender zitten onder andere het 3-stappen huidverzorgingssysteem, de bekroonde hydraterende crème, de best verkopende lippenstift, de meest populaire make-up remover en nog veel meer. Je shopt hem hier.

Lush

De Lush-adventskalender is wederom een lust voor het oog én is gemaakt van 100% gerecyclede materialen. De box bevat 25 vegan producten waarvan 6 producten exclusief verkrijgbaar zijn in de adventskalender. Je shopt hem hier.

No7

De No7-adventskalender is terug van weggeweest, en belooft beter te zijn dan ooit. Deze mooie kalender bevat 25 No7-toppers, zoals de Radiance+ Eye Mask en het Laboratories Line Correcting Booster serum. Uiteraard zit de box ook vol met nieuwe goodies die in Nederland (nog) niet verkrijgbaar zijn. Dat belooft veel goeds! Je shopt hem hier.

HappySoaps

Ieder jaar worden er tijdens de feestdagen nog steeds onnodig veel plastic producten cadeau gedaan. Tijd voor verandering! HappySoaps introduceert voor de feestdagen twee luxe Adventskalenders met de lekkerste plasticvrije verzorgingsproducten in full-size. De inhoud is niet alleen 100% plasticvrij, maar ook vegan en bevat geen palmolie, zit vol met natuurlijke ingrediënten en handgemaakt in Nederland. Je shopt hem hier.

L’Occitane

L’Occitane heeft dit jaar maar liefst drie adventskalenders. In De Geschenkenfabriek zit een selectie van de favoriete producten, zoals de emblematische Verbena en Almond lichaamsverzorging, premium gezichtsverzorging en natuurlijk de onmisbare Immortelle Reset Serum. In de Karstcassettes ontdek je 24 uitzonderlijke verrassingen – elke week een full-size product, vijf mini- handcrèmes, bestsellers en nieuwe parfums. In de Infiniment Provence heeft L’Occitane haar duurzame aanpak verder doorgevoerd: de adventskalender is gemaakt van gerecycled katoen en kan elk jaar opnieuw gebruikt worden. Je shopt ze hier.

Hema

HEMA komt dit jaar met een heuse nail polish countdown kalender. Met deze kalender tel je de laatste tien dagen van december af, om de maand nog feestelijker te maken. In de kalender vind je prachtige long lasting-nagellaken, maar ook twee (glitter) topcoats met keratine op plantbasis en rozenolie. Leuk om te geven en om te krijgen. Je shopt hem hier.

Goodiebox

De adventskalender van Goodiebox doet z’n naam eer aan en zit – inderdaad – vol met goodies. In deze box zitten 24 verwenproducten van merken als Avant Skincare, NailsINC en Starskin. Leuk om te krijgen en om te geven. Je shopt hem hier.

Laatste nieuws