Het grote running dossier

Wij hebben de nieuwste schoenen, gadgets, tips en musthaves voor je verzameld.

Lees ook

Bij Happy in Shape zijn we fan van hardlopen. Van een rondje rennen door het park tot de marathon van New York. Samen met de redactie – en ook onze collega’s van Marie Claire en Grazia – hebben we de afgelopen periode de nieuwste schoenen, gadgets, tips en musthaves voor je verzameld. Genoeg inspiratie om zelf ook een rondje te gaan rennen. In dit overzicht vind je alle artikelen die in het running dossier staan.

1. Hilde test de nieuwste trailschoenen

Hilde besloot na jaren hardlopen, het trailrunnen eens te proberen. De juiste schoenen zijn dan een must. Zij testte er drie voor je uit en deelt alle ins & outs. Lees hier verder.

2. Fit de feestdagen in met Annelies

Van ‘geen tijd hebben’ tot ‘het is te koud’: Annelies deelt haar beste tips om gemotiveerd te raken én blijven. Ook test ze verschillende hardloopmusthaves en geeft daar haar eerlijke oordeel over. Lees hier verder.

3. Emma over hardlopen voor ontspanning & plezier in plaats van prestatie

Ben jij een competitieve renner die altijd gericht is op prestatie? Dan kan ervoor zorgen dat je het plezier in hardlopen verliest. Emma herkent dat en besloot uit te zoeken waar dat gedrag vandaan komt. Ze deelt haar bevindingen en tips. Lees hier verder.

4. De hardloop-musthaves van Marjolein

Marjolein is een ervaren hardloopster en kan je dan ook als de beste vertellen wat er echt niet mag ontbreken in jouw running-collectie. Lees hier verder.

5. Heather over hardlopen met een kleintje

Hardlopen als je moeder van een klein kind bent, is andere koek. Je kunt niet zomaar de deur uit wanneer je zin hebt en wilt ook niet kiezen tussen sporten of tijd doorbrengen met je kleintje. Gelukkig kan dat prima gecombineerd worden. Lees hier verder.

6. 3x op je Christmas Running Wish List

Christmas is coming! Hilde hoopt deze drie hardloop-musthaves de komende dagen dan ook onder de boom te vinden. Lees hier verder.

Het Happy in Shape Running Dossier wordt constant aangevuld met nieuwe hardlooptips en -nieuws, maar ook gadgets en musthaves die bij geen enkele hardloper mogen ontbreken. Speciaal door de redactie voor jou geselecteerd. Houd deze pagina daarom goed in de gaten als je op de hoogte wilt blijven.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook