Home for Christmas: Sylvie Meis en zoon Damián herenigd voor de feestdagen

Ook zijn Sylvies volgers behoorlijk onder de indruk van Damian: 'Wat is hij gegroeid.'

Lees ook

Nog maar een paar dagen slapen en dan is het kerst! Speciaal voor de feestdagen is Damián uit Denemarken overgekomen om kerst met moeder Sylvie te vieren. Sylvie viert de hereniging door een prachtige foto van haar en Damián op Instagram te delen. En één ding valt haar volgers enorm op: Damián is enorm gegroeid.

Home for Christmas

Op de foto zien we mommy Sylvie in een grote teddy jas poseren voor de spiegel. Naast Sylvie staat haar knappe zoon – die inmiddels al een kop groter dan zijn moeder is. “Home for Christmas”, schrijft ze bij de foto.

‘Wat is hij gegroeid’

Het duurt vervolgens niet lang tot volgers van Sylvie opmerken dat Damián flink is gegroeid. “Damián is groot geworden!”, “Mijn hemel wat is Damián 'ineens' groot geworden!” en “Wat is hij gegroeid!”, klinkt het dan ook in de comments.

Hoewel de band tussen Sylvie en Damián erg sterk is, brengen de twee tegenwoordig een stuk minder tijd met elkaar door. Damián is onlangs verhuisd naar Denemarken, waar hij bij zijn vader Rafael van der Vaart en zijn nieuwe vriendin Estavana Polman is ingetrokken. De zoon van Sylvie en Rafael is daarheen verhuisd om zijn droom om profvoetballer te worden na te jagen.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook