WIN! Van Sapkuur tot ShotBox: Dr. Blend geeft jouw weerstand een boost

Doe mee en maak kans op vele prijzen!

Als we de afgelopen twee jaar iets hebben geleerd, is het wel dat een goede natuurlijke weerstand enorm belangrijk is. En daarom geven wij in samenwerking met Dr. Blend een hele hoop mooie prijzen weg!

Goede weerstand

Gezond leven is nu belangrijker dan ooit. Goed eten, genoeg slapen en regelmatig bewegen zijn de ingrediënten voor een goede natuurlijke weerstand. En een goede weerstand zorgt er weer voor dat je lichaam beter in staat is om griep, verkoudheid of het coronavirus te bestrijden.

Eén van de manieren om voor een goede weerstand te zorgen, is om dagelijks minimaal 250 gram groente en 2 porties fruit te eten. Maar we hoeven je vast niet te vertellen dat dat niet altijd even makkelijk is. Als je druk bent, schiet dat er nog weleens bij in. Gelukkig ben je bij Dr. Blend aan het juiste adres om genoeg vitamines binnen te krijgen!

Dr. Blend

Ken je het merk van groente en fruitsappen, detox sapkuren en shot pakketten nog niet? Shame on you! Want dit is preciés wat je nu nodig hebt. Het doel van Dr. Blend is om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden. Dat doen ze door middel van diverse 100% vers koudgeperste sappen, gemaakt uit 100% natuurlijke producten. Je vindt er boxen met groente en fruitsappen, shot pakketten en detox sapkuren.

Sapkuren
Heb jij de hele winter oliebollen zitten eten op de bank? Dan zou het goed kunnen dat je het nieuwe jaar gezond wil beginnen door je lichaam te resetten. Dat kan met een sapkuur. Met een detox versterk je de natuurlijke ontgiftingsprocessen van het lijf en dat heeft een positief effect op lichaam én geest. Daarna kun je met een schone lei beginnen aan je gezonde levensstijl. Dr Blend heeft sapkuren met verschillende cold pressed sappen en shots voor iedereen, of je nou een beginner of gevorderde bent, van 1, 3, 5 en 7 dagen. Hier lees je meer over detoxen.

Fruity 6-pack juices
Alle verse sappen die in de Detox Boxen zitten, kun je ook in 6-packs kopen. Perfect voor als je iedere dag één sapje wil voor extra vitamines, in plaats van een hele sapkuur. Ook handig is dat je ze kunt invriezen. Tip: de kleine flesjes van de sappen zijn top om aan kinderen mee naar school te geven of om bij moeilijke eters toch een goede dosis vitaminen binnen te krijgen.

ShotBoxes
Net als bij de sappen, kun je 12-packs met shots kopen. Heerlijk voor een dagelijkse boost. Begin je dag met een kurkumashot, gembershot of granaatappelshot en je kan er weer tegenaan.

Nieuw: vitamines

Dr. Blend staat al jaren bekend als the place to be voor detox sapkuren. Maar het afgelopen jaar heeft de productontwikkeling binnen het bedrijf niet stil gezeten. Het merk heeft in een rap tempo haar assortiment vergroot met heel wat interessante toevoegingen: vitamine boxen en shots, halve liter gembersappen en spirulina sappen en shots. Binnenkort kun je dus alles wat je voor een goede weerstand nodig hebt in één keer bij Dr. Blend halen. Handig!

Win, win, win!

Als het aan Dr. Blend ligt, heb je standaard groente- en fruitsappen in je koelkast of vriezer om dagelijks je vitaminen te drinken, of een gezonde shot te nemen als je weerstand een boost kan gebruiken. We mogen daarom de volgende prijzen weggeven:

– 5 x een 3 Dagen Detox Sapkuur t.w.v. €109,95
5 x een 3 Dagen Groente Sapkuur t.w.v. €119,95
– 3 x een Vita D Shotbox t.w.v. €35,95
– 5 x een Gember Shotbox t.w.v. €35,95
– 3 x een 5 Dagen Vitamine Sapkuur t.w.v. €69,95

Vul onderstaand winformulier in, vul als opmerking in welke box je wil winnen en wie weet ben jij the lucky one!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2021. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Beeld: Dr. Blend

Laatste nieuws