Puur natuur: Jennifer Lopez deelt make-uploze video

Woke up like this.

Lees ook

Dat Jennifer Lopez prachtig is, hoeven we niemand te vertellen. Maar, het is ook geen geheim dat de zangeres wel van een likje make-up houdt. Op Instagram deelt ze nu echter een video waarop ze geen maquillage draagt en dat is ook weleens fijn om te zien! Spoiler: ze is nog steeds bloedmooi.

Natural skin

Speciaal voor haar volgers deelde Jennifer het tijdens het kerstweekend een uitgebreide video over haar skincare-routine. De zangers heeft haar eigen skincare-lijn waar ze obviously bij zweert. Ondanks dat de video een uitgebreide promotie van haar eigen producten betreft, kunnen we maar één ding zeggen: what a glow.

Complimenten

Jennifer nam een video op waar ze, gehuld in een satijnen badjas, haar natural skin laat zien. Met een strakke staart naar achteren is er niets wat haar gezicht bedekt en dat geeft een ontzettend clean resultaat.

De reacties over de huid van J.Lo voerden binnen no time de boventoon. “What a glow”, “Your skin is amazing” en “You are glowing!”, klinkt het in de comments.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Producten

Wil je een skincare routine à la Jenny on the block? Dan moet je diep in de buidel tasten. De producten van de zangeres zijn namelijk allesbehalve goedkoop. Al is er nog een middeltje waar Jennifer bij zweert. In een eerder interview met Andy Cohen wist Jennifer te onthullen dat er een budgetvriendelijke crème is, die ze al jarenlang iedere dag gebruikt.

Goedkoper alternatief

De zangeres gebruikte jarenlang Dr. Hauschka’s Rose Day Cream tegen fijne lijntjes en donkere kringen. Hoewel niemand weet of ze het goedje vandaag de dag nog steeds zo trouw smeert, zijn andere gebruikers erg te spreken over het product. In de reviews van Amazon wordt de crème een heus wonderproduct genoemd. Er is iemand die beweert dat ze na ruim 20 jaar gebruik nog steeds geen enkele rimpel heeft. Een ander laat weten dat de lijntjes om haar ogen en wangen zijn verdwenen. De cruelty free crème zou zelfs zo goed werken, dat “niemand gelooft dat ik 53 jaar ben, zelfs mijn schoonheidsspecialiste niet”, aldus een reviewer.

Gelukkig hoef je voor Dr. Hauschka’s Rose Day Cream minder diep in de buidel te tasten. Online kun je ‘m al vanaf €15 scoren. Worth the try, right?

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook