Tiffany Haddish deelt wat ze eet op een dag

En ze eet echt niet alleen maar heel gezond.

Lees ook

Met maar liefst zeven rollen in diverse films en series is Tiffany Haddish in 2022 drukker dan ooit. Door gezond eten en regelmatig sporten wist de actrice en comédienne daarnaast ook nog eens zo’n tien kilo af te vallen. Met Women’s Health deelt ze haar eetdagboek

Ontbijt

Tiffany begint haar dag met een ei of een avocado met Pico de Gallo (een soort Mexicaanse salsa) en daarbij drinkt ze haar favoriete drankje. “Ik drink misschien wel vijf keer per dag het water van vier kokosnoten”, vertelt ze Women’s Health.

Over het algemeen probeert de actrice zoveel mogelijk verse producten te eten. “Ik eet meer groentes, en probeer zoveel mogelijk uit mijn groentetuin te halen. Ook zorg ik dat ik me elke dag in het zweet werk en genoeg voedingsstoffen binnenkrijg”, deelde Tiffany onlangs met People over hoe ze tien kilo verloor.

Lunch

Als het op de lunch en het diner aankomt, varieert Tiffany veel. “Soms denk ik: ‘Deze week eet ik vegan!’ en de week daarop kan ik weer denken: ‘Breng me vlees!”, grapt ze tegen Women’s Health.

“Tijdens de lunch eet ik een Caesarsalade of een soep”, gaat Tiffany verder, of ze eet restjes van het avondeten van de dag ervoor. Daarnaast houdt Tiffany ook bij hoeveel ze drinkt. Ze probeert een gallon (zo’n 3,8 liter) water per dag te drinken.

Dinner

“Als diner eet ik wat ik maar wil”, deelt de actrice. Gestoomde groentes, rijst met vegan boter en roerbakgroentes, stoofpotjes en gefrituurde kip zijn een paar van haar favoriete gerechten. Ook stelt Tiffany regelmatig een tacobowl samen. Dit doet ze met vlees of bonen (afhankelijk van waar ze zin in heeft) en dit topt ze af met tomaten, vegan of gewone kaas, uien, sla, jalapeño’s en een schep (vegan) zure room.

Snacks

Tiffany probeert gezond te eten, maar ontzegt zichzelf zeker niet iets lekkers. Ze snoept graag amandelen of walnoten, maar op lange dagen kiest ze graag voor een zakje Cheetos of een Snickers. Ook is ze dol op augurken, wie niet?

Bron: Women’s Health Mag | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook