Dit eet Vanessa Hudgens op een dag

Dit is het eetdagboek van Vanessa Hudgens.

Vanessa Hudgens zit goed in haar vel en ziet er altijd picobello uit. Dit dankt ze onder andere aan wat ze eet: ‘Als ik luister naar mijn lichaam en eet wat ik wil, ben ik het gelukkigst’, zei ze daarover tegen Shape. Hoog tijd dus om eens een kijkje in haar eetdagboek te nemen. 

Routine

Als het op eten aankomt, probeert Vanessa altijd een goede balans te vinden. Ze wil kunnen eten wat ze lekker vindt, maar tegelijkertijd ook haar lichaam voeden. Aan People vertelde ze dat ze daarom wisselt tussen het keto-dieet en intermittent fasting. “Ik heb het gevoel dat dit het beste voor mij werkt.”

Ontbijt

“Als het echt is, eet ik het”, deelt Vanessa met Shape. “Veel dingen zijn bewerkt en bevatten chemicaliën, en soms kan ik de ingrediënten niet eens uitspreken. Ik wil écht eten.”

Vanessa probeert zo min mogelijk bewerkt voedsel te eten en is daarnaast pescotariër, wat inhoudt dat ze geen vlees eet, maar wel vis. “Vroeger at ik elke ochtend bacon bij het ontbijt”, vertelt ze aan Women’s Health. Maar inmiddels ziet haar ontbijt er heel anders uit. “Meestal eet ik een avocado, soms met een vegan worst, op een stuk brood.” Ook kiest ze weleens voor een smoothie die bestaat uit bessen, bosbessen, banaan en kokosolie. “Ik vind het leuk om dingen te vinden die goed voor je zijn en fantastisch smaken.”

Lunch

“Ik eet twee grote maaltijden per dag in plaats van drie”, deelt de actrice met Shape. Dit houdt in dat ze niet per se luncht, maar gedurende de dag vooral snackt.

Snacks

Als Vanessa aan intermittent fasting doet eet ze tussen 12.00 en 18.00 uur. Op deze dagen eet ze wat minder snacks. “Intermittent fasting is top. Als ik dat doe, zijn de eerste twee weken zwaar. Maar daarna voel ik me heel sterk tijdens mijn workouts”, vertelt ze People. “Ik let dan wel op mijn voedingsstoffen, maar eet vooral wat ik wil.”

Als Vanessa het keto-dieet volgt, ziet haar dag er anders uit. “Mensen zien de vetten in dit dieet als iets slechts, maar ik zie het juist als iets goeds. Ik let er altijd op dat ik goede vetten binnenkrijg, dus ik eet heel VEEL amandelboter.” Ook is Vanessa dol op macadamianoten.

Diner

“Wat ik kies als avondeten hangt af van mijn bui”, vertelt ze Shape. “Ik mag van mezelf dan altijd eten wat ik wil. Als ik zin heb in een grote portie spaghetti met mosselen en een glas wijn neem ik dat. Soms heb ik juist zin in een salade en dan maak ik een grote met noten, geitenkaas en zalm. En als ik zin heb in taco’s met een margarita doe ik dat.”

“Ik ben erachter gekomen dat als ik continu let op wat ik eet, ik alleen nog maar aan eten kan denken. Maar als ik gewoon luister naar mijn lichaam en eet wat ik wil, ben ik het gelukkigst.” En zo is het maar net.

Bron: Women’s Health Mag, Shape | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

burn-out

Je kunt een burn-out hebben zonder het te weten: dít zijn de symptomen

Veel mensen herkennen een burn-out niet en lopen er lang mee door.
Fajah Lourens

3 Tips van Fajah Lourens zodat jij die healthy lifestyle wél volhoudt

Ze zit lekkerder in haar vel dan ooit. In de nieuwe Happy in Shape vertelt Fajah Lourens alles over haar happy & healthy lifestyle. 3 tips van de kill
keelpijn

Keelpijn? Dit is beter voor je keel dan citroen en honing

Grote kans dat jij dit in je keukenkastje hebt staan.