Met deze simpele hack lijk je in een handomdraai veel minder moe

Handig!

Lees ook

Slechte nacht gehad? Dat overkomt de beste. Het liefst blijft je lekker in bed liggen, maar dat kan niet altijd. Geen zin om met wallen tot onder je oksels de deur uit te gaan? Gelukkig kun je er redelijk snel voor zorgen dat je er in ieder geval opgewekt uitziet.

Eyeliner

Een simpele oplossing tegen er moe uitzien is witte eyeliner. Misschien niet direct de eerste kleur waar je aan denkt als er gesproken wordt over eyeliner, maar wel een hele handige.

Hoe het precies werkt? Ooit gehoord dat zwart een ruimte klein maakt en wit een ruimte groot? Precies zoiets als dat dus. Onze ogen lijken groter en opener door het gebruik van witte eyeliner en daardoor lijk je weer minder moe. Althans, in je gezicht dan.

Gebruik

Omdat witte eyeliner wellicht niet direct tot jouw dagelijkse make-up look behoort, is het begrijpelijk dat je niet direct weet wat je ermee moet. Want hoe ga je succesvol de deur uit met deze witte variant en hoe creëer je een toffe look?

Goed nieuws: de witte eyeliner kan op een heleboel manieren. Net als de zwarte eigenlijk. De eyeliner kan boven én onder de ogen, dik of dun aangebracht worden, over heel je ooglid en aan de binnen- en buitenkant. Genoeg opties, dus!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook