Mascha Feoktistova deelt eerlijke foto: ‘Niets is Pinterest perfect’

En zo is het maar net.

Lees ook

Als er iemand graag real is, is het Mascha Feoktistova wel. Ook dit weekend gaf ze weer een eerlijk kijkje achter de social media schermen door een onbewerkte foto van haar lichaam te plaatsen. “Niets is Pinterest perfect”, aldus de vlogger.

Eerlijke foto

“Welterusten van mij en mijn hangende huid”, schrijft Mascha bij de foto van zichzelf. Op het kiekje zien we de mom met een tevreden blik voor de spiegel poseren.

Bij de foto maakt Mascha duidelijk dat niet alles op Instagram of Pinterest is wat het lijkt. We lopen niet iedere dag in matching lingeriesetjes en ook onze badkamers zijn regelmatig messy. “Bonus: non matchy en non sexy ondergoed, spiegel met tandpasta en niets is Pinterest perfect. Groetjes.” En zo is het maar net. Je ziet er fantastisch uit, Mascha.

Mascha Feoktistova

Het roer omgegooid

Onlangs deelde Mascha in haar column voor Grazia dat ze samen met hubby Gregor het roer heeft omgegooid en sindsdien lekkerder in haar vel zit. Zo namen Mascha en Gregor naar eigen zeggen het support your local-idee wel heel serieus. “We hebben tijdens de lockdown onwijs met de horeca meegeleefd en gedaan wat we konden door veel eten te bestellen en voor iedereen gratis reclame te maken. Er zat niets anders op dan er thuis maar een feestje van te maken, met al dat lekkere eten.”

“We hebben dat wel gemerkt, want de coronakilo’s vlogen eraan. De afgelopen maanden hebben Gregor en ik daarom een switch gemaakt. We hebben onze levensstijl omgegooid en goed uitgezocht hoe we écht gezonder konden eten. Dat heeft veel effect gehad, we zitten nu allebei zoveel lekkerder in ons vel.”

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook