What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Happy in Shape verzamelt elke week de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Charlotte Tilbury introduceert Matte Eyes To Mesmerise

Na het grote succes van de Eyes To Mesmerise brengt Charlotte Tilbury een vernieuwende variant uit: Matte Eyes To Mesmerise. De langhoudende, egaliserende crème-oogschaduw mengt zich vlekkeloos voor een nude, matte finish. Van Nude Cashmere tot Chocolate Veil; er zijn vijf verschillende uitvoeringen geschikt zijn voor alle huidtinten. Je bestelt ze hier.

Your Super lanceert vernieuwde detox voor huid en health

Geen hongergevoel, maar wel detoxen? Dat kan met de vernieuwde detox van Your Super. Het pure en natuurlijk 5-daags programma is door een team van experts nauwkeurig samengesteld om een goede start te maken met een gezonde manier van leven. Het is niet zomaar een van de vele detoxen op de markt; het doel is namelijk om je lichaam te overladen met voedingsstoffen zonder honger te lijden. Je combineert de superfood mixen met smoothies en eet daarnaast ook nog een voedzame lunch en gezonde snack(s). Onnodige voedingscomponenten, die mogelijk stress op het lichaam en de stofwisseling veroorzaken, worden hierdoor afgedreven. Benieuwd geworden? Je bestel de detox hier.

Your super

Meet LUCY: de innovatieve filterende smart waterfles dop van waterdrop

Waterdrop staat erom bekend om mensen meer water te laten drinken met haar microdrinks, mooie flessen en andere duurzame accessoires. Hun nieuwste paradepaardje is LUCY, een connected waterfles dop om water on the go te filteren en dus meteen schoon water te drinken. Ook kun je de dop koppelen aan de waterdrop hydratatie app. LUCY® houdt jouw waterinname automatisch bij via de app. Zo drink je nooit meer te weinig! LUCY kan op iedere waterdrop waterfles gebruikt worden. Je bestelt ‘em hier.

Holland & Barrett Collageen: voor een mooie en stralende huid

Collageen is dé gezondheidstrend van het moment. Dit zogenoemde “gouden’’ eiwit levert enorm veel voordelen en is niet meer weg te denken uit de beauty industrie. Holland & Barrett lanceert hun eigen merk collageen van hoogwaardige kwaliteit voor een stralende huid, glanzend haar en mooie nagels. Het assortiment bestaat uit collageen poeder met een neutrale smaak, collageen poeder met sinaasappelsmaak en de premium complex serie, bestaande uit een collageen poeder, collageen sticks en collageen shots met een subtiele sinaasappelsmaak. Je bestelt de producten hier.

Gisou lanceert Honey Infused Lip Oil

Na het lanceren van de Honey Infused Face Oil in oktober, verwelkomt het merk van Negin Mirsalehi nu ook de Honey Infused Lip Oil in de Gisou familie. De lipolie is een combinatie van Mirsalehi Honing, hyaluronzuur en de Mirsalehi Bee Garden Oil Blend. Perfect voor gladde, volle en meer gedefinieerde lippen met een natuurlijke en gezonde glans. Het mag dan wel honing zijn, de olie plakt niet, maar hydrateert en voedt. Yes please! Je shopt ‘em hier.

Gisou

Lovechok introduceert nieuwe smaak: LOVE Hibiscus Cacao Nibs

De LOVE Hibiscus Cacao Nibs zijn een echt cadeautje, voor een ander of jezelf. Ook de fruitige smaak verrast, want de combinatie van hibiscusbloesem en rauwe cacao nibs is er een die je niet snel vergeet. De bite van de krokante rauwe cacaonibs zorgt ervoor dat je al na één hap een complete smaakbeleving ervaart. En – ook niet onbelangrijk – de reep is 100% vegan en biologisch. Verkrijgbaar in bio- en gezondheidswinkels.

Wil je hebben: O My Bag x House Of Gravity yoga riem

Tassenmerk O My Bag en active- en daywear merk House Of Gravity delen hun passie door de bewuste levensstijl keuzes en het zorgen voor jezelf. Daarom hebben ze de handen ineen geslagen en een yoga riem gelanceerd -in de kleuren wild oak en zwart- zodat je hands-free naar je yogales kan gaan. De yoga riem is gemaakt van overblijfselen van O My Bag’s plantaardig gelooid en chroomvrij leer, hierdoor kan O My Bag zoveel mogelijk leer gebruiken wat bijdraagt aan haar zero waste missie. Je kunt ‘em hier bestellen.

Huda Beauty lanceert nieuwe tinten en een verbeterde formule van Liquid Matte Liquid Lipsticks

Alle acht bestaande tinten van de Liquid Matte Liquid Lipsticks zijn in een vegan-friendly en nog comfortabeler jasje gestoken. Daarnaast heeft Huda Kattan, wereldwijd beauty onderneemster en oprichtster van Huda Beauty, ook acht nieuwe tinten gecreëerd: van roze en nude tinten tot levendig rood en rijk bordeaux. Geschikt voor alle huidtinten. De formule zorgt in één beweging voor een levendige kleurdekking met tot acht uur een mooie look. Ook is de lipstick transferproof en bestand tegen schilfers, strepen en vlekken. De suède-achtige textuur zorgt ervoor dat er geen plakkerigheid ontstaat en aanvoelt alsof je niets draagt. Je bestelt ze hier.

Kamera Express biedt je de unieke kans om kosteloos masterclasses én cursussen te volgen

De foto- en videospecialist biedt namelijk vanaf nu haar vertrouwde online masterclasses en basiscursussen in de Kamera Express Academy kosteloos aan. Je bespaart daarmee al snel €29,- op een basiscursus en €99,- op een masterclass. Daarnaast worden er maandelijks nieuwe gratis cursussen aan de Kamera Express Academy toegevoegd. Voor de beginnende fotograaf zijn er verschillende basiscursussen, zoals landschaps-, dieren- of portretfotografie. Ben je meer ervaren en op zoek naar een uitdaging? Daarvoor biedt Kamera Express verschillende masterclasses aan. Deze masterclasses worden door topfotografen gegeven. Zo volg je wildlife- en landschapsfotografie met Jeroen Stel, straatfotografie met Merel Schoneveld en bewegings- en actiefotografie met Frits van Eldik. Meer info vind je hier.

Ieder week lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Laatste nieuws