Famke Louise deelt maand na bevalling foto’s van post-baby body

Mooie, eerlijke foto's.

Een maand geleden werd Famke Louise trotse moeder van een zoon. Op Instagram deelt ze eerlijke foto’s van haar lichaam, om te laten zien dat je heus niet direct weer je oude lichaam terug hoeft te hebben.

Allemaal meegekeken

We hebben afgelopen jaar allemaal kunnen meegenieten van Famkes zwangerschap. Ze deelde vaak foto’s van haar groeiende buik en gaf een kleine hint over de babynaam, namelijk dat het om een Franse naam met de letter N ging. Inmiddels weten we dat het jongetje de naam Nówie Storm Slager draagt.

De realiteit

De bevalling is inmiddels bijna een maand geleden. Veel vrouwen voelen de druk om na hun bevalling zo snel mogelijk weer in shape te komen. Om dat taboe te doorbreken, deelt Famke nu twee foto’s op haar Instagram Stories. Op de eerste foto zien we de striae op haar benen, op de tweede foto toont Famke haar volledige post baby body.

Bij de foto van haar benen en een mirror selfie schrijft Famke: “De realiteit.” En tja, we kunnen hier echt maar één ding over zeggen. De kersverse mom ziet er onwijs goed uit.

Post partum bodies

Een paar extra kilo’s, striae, littekens of een hangende huid: we zien tegenwoordig steeds meer eerlijke foto’s van post partum bodies op Instagram. De achterliggende boodschap? Het is niet erg als je lichaam verandert. Heel normaal zelfs. Je hebt immers een wondertje op de wereld gezet.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws