Gigi en Bella Hadid poedelnaakt in nieuwe Versace campagne

"Mijn Versace godinnen", aldus ontwerper Donatella.

Lees ook

Versace heeft Gigi en Bella Hadid gestrikt om zich bloot te geven in hun nieuwe campagne. De modellen dragen enkel accessoires én natuurlijk een Versace handtas.

Mini Medusa

De zusjes Hadid gingen voor het Italiaanse modemerk volledig uit de kleren. Met slechts wat gouden accessoires en beiden een tactisch gepositioneerde Mini Medusa Versace handtas poseren Gigi en Bella zij aan zij voor de camera van het fotografenduo Mert Alas en Marcus Piggott. Samen houden ze een appel vast en wikkelt een slang zich om Bella’s been, een knipoog naar Adam en Eva.

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donatella Versace (@donatella_versace)

Versace godinnen

“Mijn Versace godinnen”, schrijft ontwerpster Donatella Versace trots bij de foto. Daar zijn volgers het helemaal mee eens. “Dit is kunst!” en “Legendarisch” valt er te lezen. Ze kunnen echter ook op commentaar rekenen. “Dieren zijn geen props”, reageert iemand. Een ander laat weten: “Prachtige foto, maar dit is dierenmishandeling.”

Sisterhood

Vorige maand liet Donatella weten dat ze met de nieuwe campagne wilde focussen op familie, in het bijzonder de band tussen zussen. Vandaar haar keuze voor Gigi en Bella. “Familie is zo belangrijk voor mij, daarom moesten ze beelden zich focussen op sisterhood. Meiden, jullie zijn zo inspirerend en empowering”, liet ze weten.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook