What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Happy in Shape verzamelt elke week de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Gisou lanceert Honey Scented Candle

Gisou does it again! Naast musthave haarproducten en een lipolie, lanceert het merk nu een geurkaars. De gele kaars die eruitziet als een honinggraat brengt een vleugje kleur in huis, maar ruikt daarnaast ook heerlijk. De zoete noten van Mirsalehi honing worden gecombineerd met bloemengeuren geïnspireerd op de Mirsalehi bijentuin. Je shopt hem hier.

Hét beautygeheim in Hollywood: de Buccal Hollywood Facial

Deze gezichtsmassage waarbij spieren in de hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd volledig manueel worden gemasseerd, is het best bewaarde beautygeheim in Hollywood. Tot nu. De Amsterdamse boutique kliniek BLOY Institute voert de 70 minuten durende behandeling ook uit, maar dan op een unieke wijze. De behandeling wordt gerealiseerd met de producten van het exclusieve, anti-aging merk LABAREAU. De producten worden met behulp van een zuurstofapparaat dieper de huid in gebracht. Dit geeft je huid een krachtige oxygen boost en creëert een mooie glow. Ook vermindert de facial fijne lijnen en rimpels in het gezicht, hals en rondom de neus- en lippenplooi. Je boekt ‘em hier.

The Good Roll presenteert limited edition Eau de Toilet Spray

The Good Roll het assortiment uitbreidt met een Eau de Toilet Spray! De glazen fles komt in twee verschillende jasjes. Voor de eclectische wc-interieurs is er een botanische happy jungle look en voor de minimalistische wc-look is de egale variant in pastel roze spot on. De spray verspreidt een intense geur met een fluweelzachte touch. Denk hierbij aan een basis van sensuele premium musk die wordt gecomplementeerd door tonen van hout en zoete amber, het aroma van citrusvruchten zorgt vervolgens voor een frisse touch. Met The Good Roll was je al duurzaam aan het vegen en hier kun je nu dus ook de finishing touch a.k.a. het sprayen aan toevoegen. Want van alle The Good Roll producten gaat 50% van de nettowinst naar het bouwen van toiletten in diverse landen in Afrika. Bestellen? Dat kan hier.

Charlotte Tilbury introduceert Collagen Superfusion Facial Oil

Charlotte’s Collagen Superfushion Facial Oil is ontworpen met baanbrekende ingrediënten om niet vettig en niet-comedogeen te zijn. Door de combinatie van krachtig collageen met een vol effect, plantenextracten en kalmerende essentiële oliën, is dit wonderelixer als een rehab voor de droge huid. Het kalmeert, verzacht, hydrateert en maakt de huid voller, terwijl het helpt de zintuigen te kalmeren en te verzachten met de transformerende kracht van geuren. Je shopt ‘em hier.

Natuurhuisje.nl breidt uit met natuuractiviteiten

Om de natuurbeleving en natuurbewustzijn nog meer kracht bij te zetten biedt Natuurhuisje.nl vanaf nu ook natuuractiviteiten aan. Hiermee wordt het platform een plek om, naast het aanbieden van natuurhuisjes en natuuractiviteiten, mensen te informeren en te inspireren om zo meer bewustzijn te creëren voor de natuur. Van ijskoud zwemmen en wandelen door het slik, tot vogels kijken en natuurfotografie. Elke activiteit leert je op een andere manier kennis maken met de natuur in een kleine groep deelnemers van maximaal 10 mensen. Alle activiteiten zijn los of in combinatie met een natuurhuisje te boeken. Het meest actuele overzicht is hierhier te vinden.

NIVEA lanceert meest klimaatvriendelijke deospray: ECODEO

NIVEA voegt de nieuwe ECODEO1 sprays toe aan haar lijnen NIVEA NATURALLY GOOD en NIVEA MEN. NIVEA ECODEO bestaat voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De spray maakt gebruik van een innovatieve, klimaatvriendelijkere spraytechnologie met uit lucht afkomstig gas. Hierdoor heeft de spray een lagere CO2-voetafdruk in vergelijking met de standaard drijfgassen die NIVEA gebruikt. Ook gaat de spray dankzij deze nieuwe technologie twee keer zo lang mee als andere NIVEA deosprays2, omdat er minder ruimte nodig is voor gas en hierdoor meer formule kan worden toegevoegd. Bovendien biedt de deodorant 24 uur betrouwbare bescherming en langdurige frisheid en verzorging. Meer info vind je hier.

Maak kennis met je nieuwe maatje: de avontuurlijke design Atlas e-bike van QW

Avontuur, onvergetelijke indrukken en nieuwe routes. QWIC presenteert een geheel nieuw e-bike segment: de Adventure serie. Binnen dit segment onthult het Nederlandse e-bike merk met trots de Atlas. De off-road e-bike met de kwaliteit en het herkenbare QWIC design zoals we van QWIC gewend zijn, maar dan geschikt voor alle terreinen, ontworpen voor gebruikers die naast het verharde wegdek ook onbeperkt toegang willen tot off-road paden. Meer info? Klik hier.

Nieuw bij Paula’s Choice: 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling

De nieuw 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling is de eerste afspoelbare exfoliant van Paula’s Choice die binnen 10 minuten werkt. De zachte peeling met verschillende zuren verzacht én herstelt de huid drastisch, vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, maakt een ruwe textuur glad, ontstopt poriën en verbetert de teint. Je koopt hem hier.

Labsolute Essential Testkit geeft waardevol inzicht in gezondheid

Elk lichaam heeft andere behoeftes en gevoeligheden. Labsolute biedt daarom met hun simpele ontlastings- en bloedtest een waardevol inzicht in de eigen gezondheid. Het onderzoek en geeft inzicht in de fundamentele en meest voorkomende oorzaken van chronische, laaggradige ontsteking: tekorten aan voedingsstoffen, reacties op voeding en een verstoord darmmicrobioom. Een te laag vitamine-D en/of omega-3-gehalte in het bloed zorgt er bijvoorbeeld voor dat ‘ontstekingsbranden’ in het lichaam moeilijker te blussen zijn. Maar ook het eten van voeding waar men overgevoelig op reageert zorgt voor kleine of grote ontstekingen. Een aantal weken na het insturen van het bloed en de ontslasting naar de laboratoria ontvangt men een uitgebreid, persoonlijk rapport met de labuitslagen, plus science based adviezen over voeding en eventuele suppletie. Oftewel, een handleiding voor het lichaam waar vanuit men vervolgens bewuste keuzes kan maken. Meer weten? Klik hier.

Ieder week lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Laatste nieuws