Luuk Ikink deelt of hij zelf mee zou willen doen aan Expeditie Robinson

Aha!

Lees ook

Binnenkort is het zover en gaat een nieuw seizoen van Eilandpraat van start. In dit programma blikt Luuk Ikink met afvallers van Expeditie Robinson terug op hun deelname. Maar zou Luuk zelf ook mee willen doen aan het survivalprogramma? 

Expeditie Robinson

10 maart is het zover en gaat Eilandpraat weer van start. Honderdduizenden mensen kijken wekelijks naar dit napraatprogramma, maar waar dankt het programma zijn populariteit vooral aan? Aan Playboy vertelt Luuk dat kijkers van het programma toch een beetje aan het na shaken zijn na een aflevering. “Het is dan lekker om het er even over te hebben met elkaar”, verklaart de presentator.

“Wat ook meespeelt is dat mensen willen zien hoe de kandidaten er nú uitzien. Na een paar weken op zo’n eiland val je flink af, krijg je een gladde, getaande huid en van dat beach hair. De opnames hebben natuurlijk al maanden eerder plaatsgevonden, dus het contrast met dezelfde kandidaat in de studio is enorm.”

Zelf deelnemen

Luuk neemt dan wel de presentatie van Eilandpraat voor zijn rekening, maar zou hij zelf niet eens mee willen doen aan het survivalprogramma? “Het is me weleens gevraagd, volgens mij zelfs twee keer, maar ik heb toen ‘nee’ gezegd. Ik keek het altijd wel, maar ik voelde niet de behoefte om mee te doen.”

“Sinds ik Eilandpraat presenteer, denk ik: het is wel errrug cool. Mijn kinderen zijn nu nog te jong, dat gaat dus niet, maar wie weet een keer in de toekomst.” Aha!

Bron: Playboy | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws

Zie ook