Verdrietig nieuws voor Kjeld Nuis

Een groot verlies voor de schaatser.

Lees ook

Hoewel Kjeld Nuis eerder nog trots updates op Instagram gaf over de Olympische Winterspelen – en het in de wacht slepen van een gouden medaille – deelde hij gisteren helaas verdrietig nieuws. De schaatser maakte bekend dat hij afscheid heeft moeten nemen van zijn opa. 

Opa

Op Instagram deelt Kjeld Nuis een prachtige zwart-witfoto van zijn trotse opa. “Bedankt (1926-2022)”, schrijft hij daarbij. Zijn grootvader is 96 jaar geworden.

Steun

Onder de foto krijgt Kjeld veel steun van zijn vrienden en volgers. “Gecondoleerd” en “sterkte” klinkt het veelvuldig in de reacties. Kjelds vriendin Joy Beune laat een veelbetekenend rood hartje achter onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kjeld Nuis (@kjeldnuis)

Hechte band

De opa van Kjeld heeft nog kunnen zien hoe zijn kleinzoon een gouden plak veroverde op de meest recente Olympische Spelen en zal dan ook ongelofelijk trots zijn geweest. Hoewel de twee heel hecht waren, heeft Kjeld het zijn opa en oma vroeger niet bepaald makkelijk gemaakt. Zo vertelde hij vorig jaar aan het AD dat hij op jonge leeftijd al een echte waaghals was. Toen hij zeven jaar was, vroeg hij zijn oma een keertje mee naar de skatebaan. “Dóódsangsten. Ze is nooit meer meegegaan. Mijn ouders hadden het vreselijk zwaar, maar mijn opa en oma nog veel erger.”

Bron: Tips en Weetjes, Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook