EOTBDD’s Imke openhartig op Instagram: ‘Ik ben veertien kilo aangekomen’ 

Imke deelt dat ze door een schildklieraandoening in één jaar tijd veertien kilo is aangekomen. 

Lees ook

Imke Roos kennen we door haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch. De beauty verwierf faam door haar deelname aan het programma en post sindsdien het ene na het prachtige plaatje op Instagram. Nu deelt ze echter dat er meer schuilgaat achter haar foto’s. 

14 kilo zwaarder

“Deze foto posten was echt een struggle“, begint Imke haar verhaal bij een prachtige foto. “In één jaar tijd ben ik 14 kilo aangekomen door een aandoening aan mijn schildklier… nooit heb ik er wat van gezegd, tot nu.

Imke vervolgt met dat sociale media niet altijd is wat het lijkt. “Mensen zien altijd of toch vaak het mooie van sociale media. Achter elk persoon schuilt een verhaal, en dat is niet altijd rozengeur en maneschijn”, vertelt de blondine eerlijk. Ze deelt dat ze vroeger vaak onzeker is geweest over haar gewicht. “Ik had vroeger ook al wat problemen dat ik mezelf wat te dik vond en dan nu 14 kilo erbij is niet niks.”

Positief blijven

Gelukkig kan Imke nu het positieve ervan inzien. “Ik bekijk het nu wel door een roze bril: er is nu 14 kilo meer Imke om leuk te vinden”, weet ze te vertellen. “Anyway, moraal van het verhaal: aan elke negatieve kant zit er ook een positieve zijde. Niet alles hoeft meteen slecht te zijn, het hangt er gewoon van af hoe je het bekijkt.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @imke_roose

Trots

Veel volgers van Imke begrijpen dat het moeilijk voor haar was zich zo kwetsbaar op te stellen en dit eerlijk te delen en zijn dan ook heel trots op haar. “Dit is echt nice! Imke, ik ben trots op je over hoe je hiermee omgaat. Still fabulous!“, schrijft een volger onder de foto. “Respect voor jou, Imke”, laat een ander weten.

Daarnaast vinden veel volgers dat Imke zich absoluut niet onzeker hoeft te voelen over haar lichaam. “Dik? Meid je hebt een mooi figuur”, schrijft iemand. “Je blijft een topvrouw”, schrijft een andere volger. “Je bent prachtig zoals je bent”, laat een ander weten. Enne, daar sluiten wij ons helemaal bij aan!

Bron: Grazia, Love Reality | Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook