Babynieuws: Kimberley Klaver bevallen van een zoon

Het kindje heeft een prachtige naam gekregen.

Lees ook

Beschuit met muisjes voor Kimberley Klaver en Michel van den Bergh! De twee zijn zaterdagnacht opnieuw ouders geworden van een zoon. Dit laat Kimberley weten op Instagram. 

Dani Jagger Magnus

“Hij is er”, begint Kimberley haar bericht op Instagram. “Afgelopen zaterdagnacht is Dani Jagger Magnus van den Bergh geboren.” De actrice laat weten dat ze thuis is bevallen en dat alles goed gaat. “Nu even bijkomen samen.”

“Ik doe mijn telefoon weer weg, ga weer offline en duik nu weer even die babybubbel in. Maar ik wilde dit mooie nieuws graag met jullie delen. We zijn allemaal ongelooflijk trots en blij dat hij bij ons is.” Bij het heuglijke nieuws plaatst Kimberley een foto waarop te zien is dat zij en haar partner hun pasgeboren zoon vasthouden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver)

Felicitaties

Het heuglijke nieuws ontging Kimberley’s volgers zeker niet. Het regent dan ook felicitaties in de comments. “Aah, gefeliciteerd”, schrijft Nicolette van Dam. En ook Jessie Jaxx Vuijk, Lieke van Lexmond, Holly Mae Brood en Tess Milne laten een reactie achter.

Kimberley en Michel hebben samen al een zoon: Julius, die in 2019 werd geboren. Uit een eerder huwelijk heeft Michel drie kinderen.

Bron: Linda | Beeld: BrunoPress, Instagram 

Laatste nieuws

Zie ook