Geraldine Kemper showt waar ze slaapt tijdens Expeditie Robinson

Wat een luxe!

Lees ook

Door de pittige regenval is het voor de All Stars-deelnemers van Expeditie Robinson niet bepaald fijn vertoeven op een van de onbewoonde eiland van Zanzibar. Voor de presentatoren geldt echter het tegenovergestelde. Zo toont Geraldine Kemper dat ze niks te klagen heeft over haar verblijf. 

Fijn vertoeven

Presentatrice Geraldine geeft op Instagram regelmatig een kijkje achter de schermen van Expeditie Robinson. Dit keer deelde ze waar ze slaapt. “Dit is mijn huisje”, begint ze enthousiast. De presentatrice, die eerder zelf meedeed aan Expeditie Robinson, beseft dat ze het erg goed getroffen heeft. “De vorige keer sliep ik op een onbewoond eiland in het zand – met honger. Dat was afzien.”

In de buitenlucht

Geraldine showt vol trots haar kleine huisje, dat aan veel kanten open is. “Fijn hè! Je hoort ’s nachts zelfs de apen, ze klimmen dan op het dak. Soms zie ik ze zelfs.”

Als kers op de taart showt Geraldine haar badkamer, die zich helemaal in de buitenlucht bevindt. “Als je gaat douchen in het donker, kun je boven je de sterren zien.”

All Stars-seizoen

Het seizoen van Expeditie Robinson is inmiddels in volle gang en is vorig jaar opgenomen op het zonnige Zanzibar. Eigenlijk zou dit seizoen exclusief bij Videoland te zien zijn, maar vanwege het uitvallen van The Voice of Holland op vrijdagavond is Expeditie Robinson: All Stars ook op RTL 4 te zien.

Expeditie Robinson: All Stars is vanaf donderdag 24 februari wekelijks te zien bij RTL 4 om 21.30 uur. Ben jij Videoland-abonnee? Dan kun je elke donderdag een week vooruitkijken.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook