Eloise van Oranje reageert op zwangerschapsgeruchten

Het nieuws domineerde afgelopen week de krantenkoppen.

Lees ook

Het nieuws domineerde afgelopen week de krantenkoppen: Eloise van Oranje zou zwanger zijn. De 19-jarige gravin laat nu van zich horen.

Geruchten

Eloise zou volgens media een kindje verwachten. En niet alleen, maar met haar goede vriendin en model Joann van den Herik. De geruchtenmolen kwam op gang toen Joann op Instagram een Story plaatste van de twee vriendinnen en met tekst: “Ja, de geruchten zijn waar, Elo en ik verwachten een baby.” Al snel volgden er koppen als ‘Eloise van Oranje en bekend model in verwachting van baby’.

Proost

Dat vrolijke babynieuws blijkt niet waar te zijn, maar een uit de hand gelopen grapje. “Blijkbaar ben ik zwanger. Proost”, schreef Eloise dit weekend bij een video waarop ze een glas rosé in de lucht houdt. Ook op TikTok reageert ze op de roddels. In een video laat ze screenshots van nieuwskoppen in de media zien, vervolgens is ze hoofdschuddend zelf te zien. “Ben je kaolo dom?” vraagt ze erbij. Ook laat ze haar buik zien. “Oh yes, zwanger”, luidt het sarcastische bijschrift.

Ook vriendin Joann is geschrokken van de vele reacties op haar grap. Maar ze staat vooral versteld van de media aandacht. “Dit is het grappigste wat ik ooit heb gezien”, laat ze weten op TikTok. Aan een fan maakt ze nog even duidelijk dat ze echt geen kind verwachten.

Link tool: url not provided

Relatie

Daarnaast zijn Eloise en Joann niet meer dan vriendinnen. De gravin is hartstikke gelukkig met haar vriend. “Ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy maar wil er niet te veel over loslaten”, vertelde ze onlangs nog aan LINDA. Ondanks dat ze eigenlijk van plan was van het wilde studentenleven te genieten en niet op zoek was naar een relatie, gebeurde het toch. “Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.”

Bron: Weekend, AD | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook