Puur natuur: Romy Monteiro deelt make-uploze foto

Before & after make-up.

Lees ook

Ze is bloedmooi, maar Romy Monteiro vindt het ook belangrijk om te laten zien hoe ze er zonder make-up uitziet. Op Instagram deelt ze een before en after foto.

Mooie kiekjes

Romy is met recht een triple threat te noemen: ze kan zingen, dansen én acteren. En dan hebben we het nog niet eens over haar prachtige looks gehad. Haar Instagram staat vol met de meest jaloersmakende kiekjes. Echter, met haar laatste post bewijst Romy dat er ook nog een kant van zichzelf is die ze niet altijd laat zien.

Make-uploos

Op Instagram deelt de beauty een kiekje mét en een kiekje zónder make-up om het verschil duidelijk te laten zien. “Belangrijk om ook soms puur beeld op Instagram te zien”, schrijft ze in de caption. De foto’s zijn gemaakt voor de nieuwe editie van &C Magazine. Romy wil met deze kiekjes bewijzen dat niet alles wat je op Instagram ziet altijd even ‘echt’ is. Links zien we de zangeres mét make-up en rechts zonder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)

Reacties

In de comments onder de post wordt vol enthousiasme gereageerd door Romy’s volgers. “Prachtig”, schrijft Chantal Janzen in de reacties. Anna Nooshin schrijft: “Zooo moooi!”. En ook vriendlief Jasper Suyk laat een lieve reacties achter. “Geen straf om hiernaast wakker te mogen worden”, schrijft hij. Aahw!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook