Internet wordt gek: deze nieuwe mascara schijnt bizar goed te zijn

Wow!

Lees ook

Zweer jij bij een dagelijks likje mascara voor mooie, lange en volle wimpers? Dan weet je ook als geen ander dat het best een uitdaging kan zijn om jouw mascara-match te vinden. De één klontert, de ander heeft een te dik borsteltje, weer een ander heeft niet de juiste vorm en ga zo maar door. Al lijkt er nu een mascara te zijn die voor werkelijk iedereen wonderen doet.

Viraal

TikTok komt weer eens met een geweldige uitvinding op beautygebied. Is het niet een nieuwe manier om te contouren, dan is het wel een speciaal middeltje voor extra glans in je haar dat viraal gaat op de app. Deze keer is er een hele fijne mascara waar iedereen bij zweert. Enne, deze mascara is gegarandeerd de hype waard kunnen we je vertellen.

Mascara

TikTokkers zijn enorm te spreken over een mascara van MAC Cosmetics. Het gaat om de nieuwe MAC Stack mascara, die pas een maand geleden op de markt werd gebracht door het merk. MAC maakte er een video over op TikTok en die is nu al meer dan 112 miljoen keer bekeken. Dat de mascara populair is, is dus wel duidelijk. Maar waarom eigenlijk? Een TikTokker testte ‘m uit.

Aanbrengen

Het zou ‘m zitten in de fijne manier van aanbrengen. Je kunt de mascara laag over laag aanbrengen op je wimpers, zonder dat deze gaat plakken. Want eerlijk is eerlijk, dat is een grote struggle die we allemaal wel eens meegemaakt hebben. Dat gebeurt dus absoluut niet bij deze mascara. Hij droogt wel op, maar wordt niet hard en blijft flexibel. Hierdoor zullen er geen klonten ontstaan. Daarnaast kun je nadat je de MAC Stack hebt aangebracht ook nog prima met een wimperkruller over je wimpers heen. Als kers op de taart komt de mascara met twee borsteltjes, namelijk de MEGA-brush voor lange en volle wimpers en de MICRO-brush voor korte en fijne wimpers. Ideaal!

Bron: Grazia | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook