Famke Louise heeft het moeilijk: ‘Ik moet leren om weer van mezelf te houden’

De afgelopen weken zijn een rollercoaster geweest.

Lees ook

Ze heeft een prachtig zoontje op de wereld gezet, maar het “ontzwangeren” valt Famke Louise zwaar. Op Instagram laat ze weten dat een new mom zijn een rollercoaster is, maar dat ze er alle vertrouwen in heeft dat het goed komt.

Ontzwangeren

In januari werden Famke en Denzel ouders van Nówie. Drie maanden later voelt Famke zich nog niet helemaal de oude, laat ze op Instagram weten. Op de vraag hoe het “ontzwangeren” gaat, laat ze weten dat het over het algemeen goed gaat, maar niet altijd makkelijk is. “Het is soms wel pittig omdat ik super onzeker ben geworden en ik moet echt weer gaan leren om van mezelf te houden”, vertelt ze.  “Ontzwangeren is niet binnen een dag gedaan en dat is soms wel moeilijk.”

Gezond leven

Om zich weer meer zichzelf te voelen en lekkerder in haar vel te zitten, is ze sinds kort weer de sportschool in gedoken en gezonder gaan eten. “Dus lichamelijk zal ik wel weer de oude worden”, zegt ze. Mentaal is er nog wat werk aan de winkel, maar ook dat heeft tijd nodig.

Dat het allemaal niet van een leien dakje gaat, hoort erbij. Dat weerhoudt haar daarom niet om nog meer kinderen te willen. “Maar nu even focussen op Nówie en misschien dat we in de toekomst nog zo’n prachtbaby mogen verwelkomen.”

Onzekerheden

Ook tijdens de zwangerschap was Famke openhartig over haar onzekerheden. “Er verandert gewoon best wel veel aan mijn lichaam”, vertelde ze in een interview met Radio 538. “Dan hoop ik dat mijn vriend mij nog aantrekkelijk vindt, volgens mij is dat een typisch zwangerschapskwaaltje. Ik heb best wel een kleine buik, maar ik merk wel dat ik aankom bij mijn bovenbenen en billen, maar ja dat hoort erbij.”

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook