Wauw: Kylie Jenner laat eerlijke foto van post-baby body zien

"Geweldig dat ze dit laat zien", aldus een volger.

Lees ook

Kylie Jenner ziet er op social media altijd perfect uit. Juist daarom wordt ze nu zo geprezen om de eerlijke foto die ze heeft geplaatst van haar lichaam, slechts een maand na haar bevalling.

Kraamtijd

Begin dit jaar kwam het tweede kindje van de 24-jarige realityster met Travis Scott ter wereld: Wolf Webster. Gisteren maakte ze echter bekend dat het jongetje geen Wolf meer heet, omdat ze de naam toch niet bij hem vond passen. Wat zijn nieuwe naam is geworden, is nog niet bekend. Ook heeft ze nog geen duidelijke foto van het kersverse gezinslid gedeeld. Wel plaatst ze de laatste dagen veel throwbacks van tijdens haar zwangerschap en de kraamtijd, waaronder een foto van haar buik.

Post-baby body

De zwart/wit foto laat zien hoe Kylie’s zoontje, nu ruim een maand oud, met zijn voetjes tegen haar buik aan drukt. Wat volgers vooral opvalt, is dat Kylie voor het eerst een foto van haar buik deelt die niet helemaal plat, gespierd of ietwat bewerkt is. “Als een moeder, vind ik de eerlijkheid van deze foto geweldig. De uitgerekte huid, de post-baby buik, de extra kilo’s… Prachtig”, schrijft iemand. Een ander laat weten: “Geweldig dat ze dit laat zien, zo worden alle lichamen genormaliseerd.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Kylie Jenner
Bron: Instagram Kylie Jenner

Mental health

Eerder deze week was ze ook al openhartig over de mentale problemen die ze ervaart na de bevalling. “De periode na de geboorte is erg moeilijk geweest. Moeilijker dan het met mijn dochter was”, legde ze uit. “Het is mentaal, fysiek en spiritueel niet makkelijk. Als je online kijkt, ziet alles er makkelijk uit en voor sommige mensen is dat ook zo, maar niet voor mij.”

Inmiddels gaat het stukken beter. “Toen ik me realiseerde dat ik mezelf teveel onder druk zetten, probeerde ik mezelf eraan te herinneren dat ik een mensje heb gemaakt. Een mooi, gezonde jongen. We moeten stoppen onszelf te vertellen dat we snel na een bevalling mentaal en fysiek weer de oude moeten zijn.”

Bron: Daily Mail | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook