Move over, klassieke UGGs: dit model is nu dé trend van het moment

Yay or nay?

Opeens waren ze weer hot: UGGs. Maar niet het lange of korte model dat je gewend bent. Er is nu een nieuw model waar alle influencers en sterren op lopen.

Zomers model

Nooit, maar dan ook echt nooit, hadden we gedacht dat die populaire stappers uit je middelbareschooltijd een comeback zouden maken. Iedereen had ze vroeger in de kast staan: UGGs – of in ieder geval lookalikes daarvan. De extreem comfy laarsjes maakten elke look compleet. Heel lang waren ze echter niet populair, na een jaar of twee verdwenen ze weer uit het straatbeeld. Tot nu, want de UGGs zijn weer helemaal terug van weggeweest.

Met het oog op het voorjaar en de zomer zou je denken dat deze warme stappers hun beste tijd alweer gehad hebben, maar niets is minder waar. Het Tasman model is hot en wij laten je zien waarom.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door elsa❤️ (@hoskelsa)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heather pretty (@heather.pretty)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door UGG (@uggineurope)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bao-Chii Nguyen (@baochiinguyen)

Instappers

Het model dat we bij veel fashion influencers spotten is nét iets geschikter voor de zomer, gezien de lage uitsnede aan de achterkant. Ook is bij dit model de typische bruine kleur het meest populair. Snappen we, want dit kleurtje matcht nu eenmaal bij iedere outfit.

Zijn deze instappers niet helemaal jouw ding? Of heb je nog een paar oude UGGs in de kast liggen die eigenlijk nog helemaal niet aan vervanging toe zijn? TikTok to the rescue, want van die hoge UGGs maak je met gemak een hip, kort paartje.

@emkeen3 second ugg still in progress 😤 #fyp #ugg #miniuggs #fashion ♬ Carol of the Bings – Cursed Mashups

Korter maken

TikTokker @emkeen3 laat in een video zien hoe je je lange UGGs heel gemakkelijk korter kunt maken. Knip met een schaar een deel van de UGGs af, bewaar het lint dat bovenaan zit en voeg deze vervolgens weer toe aan de kortere nieuwe bovenkant. Je moet er misschien wel een beetje creatief voor zijn, maar de DIY is het zeker waard.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws