Momager Kris Jenner onherkenbaar met nieuw kapsel

Kris Jenner, is that you?

Lees ook

Kris Jenner, is that you? De momager heeft haar signature coupe ingeruild voor een nieuw kapsel en je moet even twee keer kijken om haar te herkennen.

Boblijn

De herkenbare pixie coupe die de 66-jarige Kris al jarenlang rockt, is inmiddels haar signature look geworden. Maar ze heeft haar korte koppie nu ingeruild voor een boblijn tot op haar schouders én een kleine schuine pony, zo is op Instagram Stories te zien. In het filmpje is te zien hoe ze opgemaakt wordt voor een lanceringsfeestje van Kylie Cosmetics. Ze gebruikt het moment ook nog even een een paar producten aan te prijzen. Ze brengt een lipgloss aan en glimlacht naar de camera, duidelijk blij met haar nieuwe look.

Tekst gaat verder onder de foto.

Kris Jenner

Make-over

De moeder van zes debuteerde haar nieuwe coupe op het lanceringsfeestje van dochter Kylie’s make-up merk. De jongste Kardashian telg heeft voor een nieuwe samenwerking de handen ineen geslagen met zus Kendall. Ondanks dat de collectie gegarandeerd weer prachtig is, weten wij vrij zeker dat alle ogen op de drastische make-over van Kris waren gericht.

Experimenteren

Het is de eerste keer in jaren dat Kris met ander haar wordt gezien dan haar zwarte pixie cut. Wel ging ze eerder voor een andere kleur. Zo probeerde ze blond en grijs uit. Of het een eenmalige look was, of ze langer door het leven gaat met een bob, is nu natuurlijk de grote vraag…

Bron: Daily Mail. Metro.co.uk | Beeld: BrunoPress, Instagram

 

Laatste nieuws

Zie ook