Moederdag actie: 4x Happy in Shape voor slechts €15

We've got your back!

Lees ook

Nog op zoek naar het perfecte moederdagcadeau? Look no further! Of het nou voor je moeder, oma, beste vriendin of jezelf is, een abonnement op Happy in Shape is altijd goed. Daarom hebben wij een kortingsactie waar je niet omheen kunt: 4x Happy in Shape voor slechts €15

Korting

Quality time met jezelf is belangrijker dan ooit. En hoe kan dat beter dan onder het genot van de fijnste verhalen over hoe je zowel fysiek als mentaal fit wordt en blijft, wat de leukste go-to sportoutfits zijn, heerlijke interviews en nog veel meer over health, beauty, travel, mind en lifestyle?

Speciaal voor moederdag hebben wij een waanzinnig kortingsactie: 4x Happy in Shape op de mat voor slechts €15. Gebruik maken van deze actie? Klik dan HIER.

Moederdag

Met de zomer in het vooruitzicht is een abonnement op een van de leukste glossy’s van Nederland geen overbodige luxe. En daarom ook het perfecte cadeau voor je (schoon)moeder, oma, mommy bestie of ander moederfiguur in je leven. Maar het is natuurlijk niet alleen leuk om te geven, ook om te krijgen… Onthouden dus voor als je je wishlist gaat samenstellen!

Laatste nieuws

Zie ook

Door deze 5 reis-hacks bespaar je veel geld tijdens je vakantie

Door deze 5 reis-hacks bespaar je veel geld tijdens je vakantie

Ben jij in je hoofd al bezig met zomervakantie? Dan zijn deze tips voor jou vast een lot uit de loterij!
'Ik slikte 200 laxeerpillen per dag'

Claudia: ‘Ik slikte 200 laxeerpillen per dag’

Dat ene pilletje per dag werden er al snel meer...