Hilary Duff uit de kleren: ‘Ik ben trots dat mijn lichaam drie kinderen heeft gemaakt’

De actrice bracht een homage aan haar lichaam door uit de kleren te gaan voor een prachtige fotoshoot.

Lees ook

Hilary Duff komt op ons over als een prachtige en zelfverzekerde vrouw, maar dat is weleens anders geweest. Zo worstelde ze als tiener met een eetstoornis. Gelukkig kwam ze daar weer bovenop en inmiddels is de actrice trots op haar lichaam.

Lichaam omarmen

Voor het nieuwste nummer van Women’s Health Magazine ging Hilary Duff uit de kleren voor een chique shoot. Het lijkt de ultieme homage van de actrice aan haar lichaam. Zo vertelt ze aan het blad dat ze nu trots op haar lichaam is, maar dat dat wel anders is geweest. “Vanwege mijn carrière, kan ik het niet helpen om te denken: ‘Ik ben te zien op camera en actrices zijn dun’”, bekent ze. Ze struggelde met die gedachte en ontwikkelde een eetstoornis op haar zeventiende. “Het was afschuwelijk”, herinnert ze zich daarvan.

In het interview in het blad komt naar voren dat het een zeer doordachte en weloverwogen beslissing van de actrice was om nu uit de kleren te gaan. “Ik ben trotst op mijn lichaam”, vertelt ze. “Ik ben er trots op dat het drie kinderen voor mij heeft voortgebracht. Ik ben op het punt beland dat ik vrede heb met de veranderingen die mijn lichaam heeft doorgemaakt.”

Hilary’s disclaimer

Een paar maanden voor de shoot ging Hilary aan de slag met een nieuwe trainer Dominic Leeder. Samen spendeerden ze meerdere dagen per week een uur lang in haar garage om te trainen. Haar workouts omvatten onder andere squats met gewichten, supersets van squats op een Bosu-bal, lat pulldowns, tricep-pushdowns en skull crushers. Op de dagen waarop ze niet samen trainden, ging Hilary wandelen of tennissen. “Ik sliep beter, ik voelde me beter”, vertelde ze daarover. Maar nu de shoot achter de rug is pakt ze het wat rustiger aan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff)

De foto’s van de actrice zijn op z’n zachtst gezegd stunning geworden. Iedereen zal dat beamen. Toch wil Hilary het ook echt en oprecht houden. “Ik wil dat mensen weten dat een visagiste een gloed op mijn hele lichaam heeft aangebracht en dat iemand me hielp om de meest flatterende positie aan te nemen.”

Bron: Women’s Health Mag, Marie Claire | Beeld: BrunoPress, Instagram, Women’s Health Mag

Laatste nieuws

Zie ook