Monica Geuze zet Instagram in vuur en vlam met stunning lingeriefoto

Fiet view!

Lees ook

Ondanks dat ze van heerlijk (en ongezond) eten houdt, doet Monica Geuze zo nu en dan een poging om op haar voeding te letten en probeert ze regelmatig te sporten om zo haar dream body te realiseren. Al heeft ze die wat ons betreft al, zo bleek uit de prachtige lingeriefoto die de vlogger onlangs deelde.

Mooiste vrouw van Nederland

Het is al bijna een jaar geleden dat Monica door FHM werd bekroond tot ‘Mooiste vrouw van Nederland’. Speciaal voor deze uitreiking deed Monica een steamy shoot in lingerie, en daar deelde ze gisteravond nogmaals een paar kiekjes van. Vooral met het tweede kiekje weet Monica haar volgers in vuur en vlam te zetten. De beauty poseert hier namelijk in een ieniemienie lingerieset.

De positieve reacties op de foto stromen in no time binnen en bevatten vooral heart eyes en vlammetjes. “Damnnnn we want more“, “Kan je aub weer winnen? Je bent mooi”, “Deze meid” en “Powervrouw” klinkt het in de comments.

Klik naar rechts voor de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Belangrijke boodschap

Vorig jaar sleepte Monica de titel van Mooiste vrouw van Nederland in de wacht, iets wat ze destijds behoorlijk onwennig vond. “Nu voelt het nog een beetje onwennig, maar over veertig jaar denk ik: Wow wat vet! In 2021 was ik gewoon nummer 1.” Toch betekende de titel an sich niet zoveel voor de beauty, wist ze te vertellen. “Ik denk dat niemand zich de mooiste vrouw van iets voelt. Ik zou willen dat elke vrouw zich de mooiste vrouw ter wereld zou voelen. Zo’n titel voegt pas iets toe als je het zelf gelooft.”

Op haar Instagram had ze nog een belangrijke boodschap voor haar volgers: “Uiteraard is schoonheid nooit een competitie en hoop ik dat iedereen zichzelf een mooi mens voelt, vanbinnen en vanbuiten.”

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook