Trend alert! Deze toffe 90’s haarstijl gaat helemaal viral

Dit wordt dé nieuwe festival haartrend.

De 90’s zijn hot & happening; van kleding tot beauty en alles er tussenin. Maar ook op het gebied van kapsels! Wil jij je weer eventjes een Spice Girl voelen? Dat gaat met deze “nieuwe” haartrend gegarandeerd lukken.

Criss-cross

Als nineties baby weet je ongetwijfeld nog dat kapsels vroeger niet gek genoeg konden zijn. Twists en kralen, zig-zag-scheidingen, liters gel en eindeloze haarknipjes. Eén simpele trend verovert op dit moment TikTok: de criss-cross staartjes! Net even iets meer oomph in je look dan een simpele ponytail, zonder teveel moeite.

Obsessed

Wij zijn in elk geval groot fan van de haarstijl. De Canadese TikTokker Wendy Pearl Orr laat zien hoe simpel je deze haarstijl voor elkaar krijgt. Je begint met een middenscheiding, en pakt aan beide kanten vooraan een klein vierkantje dat je in een elastiekje doet. Deze draai je vervolgens kruislings over elkaar naar de achterkant van je haar, waar je ze aan een extra pluk vastzet met nog een elastiekje. Even teasen voor dat extra stukje volume en die rocker chic aesthetic, en klaar!

@wendypearlorr Rocking rocker vibes 🤘🏼 #fyp #fypシ #foryoupage #hairtok #hairtutorial #hairinspo #hairlove #yeg #fypage ♬ original sound – Wendy Pearl Orr

Nineties of noughties?

Of het nu een nineties of noughties look is? Daar zijn de meningen over verdeeld. In elk geval hebben verschillende andere beauty-TikTokkers het kapsel bij zichzelf al nagemaakt, en ook in de comments is iedereen razend enthousiast. “Giving Baby Spice vibes”, schrijft een kijker, en een ander laat weten: “Ik had m’n haar zo voor m’n schoolgala in de early 00’s met kleine hair jewels!” Kortom: met een paar butterfly clips of glitterende haarjuwelen til je deze 90’s look zo naar het nieuwe millennium. Simpel, stylish én versatile!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws