Zon, zee en strand: dit zijn de grootste beach trends van 2022

Wedden dat jij de show steelt op het strand?

De temperaturen are going up, up, up! Lig jij komende week met je booty op het strand? Of dat nou aan de Nederlandse kust of op een tropisch eiland is, je wil goed voorbereid zijn. Wij zetten daarom de grootste beach trends op een rij.

1. Rokjes rocken

Van high waist tot cheeky: bikinibroekjes zijn er in talloze varianten. Deze zomer voegen we daar een rokje aan toe. We zien namelijk steeds vaker bikini’s met bijpassende rokjes. Dé perfecte outfit voor naar het strand, als je het ons vraagt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicole Huisman (@nicole_huisman)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kae Sutherland (@kaesutherland)

2. Waterschoentjes in een nieuw jasje

Ken je de waterschoentjes die je als kind droeg naar het strand of tijdens het afzwemmen nog? Dit seizoen zijn ze weer helemaal terug en zien we ze in allerlei vrolijke kleuren op het strand. Het merk Melissa heeft de classic waterschoentjes in een nieuw jasje gestopt. Naast het klassieke model, in kleuren als azuurblauw, paars, oranje en geel, zien we deze zomer ook een verfijnder model met slechts drie bandjes over je voet. Less is more, right?

3. Retro vibes

We zien dit jaar veel verschillende zonnebrillen, maar vooral de retro brillen spotten we deze zomer overal. Rechthoekige zonnebrillen met dikke monteren, in allerlei kleuren. Of je nu gaat voor een opvallend kleurtje of het liever basic houdt, met retro glasses zit je sowieso goed op het strand.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Angelica Blick (@angelicablick)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FIA (@fiahamelijnck)

4. Felle kleuren

Een goede bikini of badpak kan natuurlijk ook niet ontbreken op het strand. Neutrale kleuren, move over! Felle kleuren zijn deze zomer helemaal hot. Hoe vrolijker, hoe beter luidt deze zomer het motto op het strand. Van knalgeel tot royal blue.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Silk & Beach (@silkandbeach)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Silk & Beach (@silkandbeach)

5. Belly chain

Goede sieraden maken je outfit helemaal af. En dat geldt ook voor strandmode! Dit jaar gaan we namelijk veel beach sieraden zien. Variërend van schelpenkettingen tot items van lokale winkeltjes, maar ook minimalistische gouden of zilveren sieraden zijn dit seizoen veel te zien op het strand. Ook de belly chain is weer helemaal terug, een heus buiksieraad. Subtiel of juist met gekleurde kralen? Alles kan en mag!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leonie Hanne (@leoniehanne)

Eén ding is zeker: we lopen er dit jaar fashionable bij op het strand. In vrolijke kleuren, met een retro bril op onze neus en een (buik)sieraad dat onze beachlook helemaal afmaakt. Welke trend is jouw favoriet?

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws