Yolanthe deelt haar grootste geheim voor een fit lichaam

"Het kan best op een leuke manier, gezond zijn en afvallen."

Lees ook

Ze is überfit, happy en healthy, en geniet van het leven in zonnig LA. Grazia sprak met Yolanthe over onzekerheden, jezelf accepteren én haar grootste geheim voor een fit lichaam.

Positief benaderen

Yolanthe werkt keihard voor haar lichaam en is blij met wat ze in de spiegel ziet. “Ik zie er nu gewoon goed uit, dat weet ik, en ik voel me vooral ook goed. Daar werk ik ook hard voor”, vertelt ze. Niet alleen omdat ze bijna dagelijks in de sportschool staat, maar ook omdat ze haar lichaam heeft leren accepteren. “Toen ik jong was, kon ik echt gemeen tegen mezelf zijn. Ik geloof er heilig in dat je het positief voor jezelf moet benaderen. Je kunt in de spiegel kijken en jezelf afkraken, maar je kunt ook denken: ik ben in leven, ik ben mooi en ik ben gezond, en ik ga er iets nóg beters van maken.”

Goed onderhouden

Haar grootste geheim? “Dat ik er alles aan doe om de beste versie van mezelf te zijn”, legt ze uit. “Ik sport zes dagen in de week en bijna elke avond voor het slapengaan doe ik een cupping voor mijn benen of billen, omdat ik hier en daar, en vooral in bepaald licht, cellulite heb. Mijn insteek is: we hebben allemaal een voertuig in de vorm van ons lichaam gekregen, en je kunt zelf kiezen hoe je ermee omgaat en de boel onderhoudt. Voor mezelf wil ik dat zo goed mogelijk doen.”

Proces

Met haar platform Cabau Lifestyle hoopt ze iedere vrouw die zelfverzekerdheid mee te kunnen geven. “Voor mensen die starten met een nieuwe lifestyle: wees niet te streng voor jezelf, want dan wordt het je vijand en ben je elke dag in gevecht met jezelf. Het kan best op een leuke manier, gezond zijn en afvallen. Het is een proces van positief met jezelf omgaan en lief zijn voor jezelf.”

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook