Temptations Milou boos na borstvergroting: ‘Het is verschrikkelijk’

"Sommige artsen doen waar ze zelf zin in hebben..."

Lees ook

Milou van Agtmael heeft na haar deelname aan Temptation Island flink aan zichzelf laten sleutelen. De laatste ingreep was een borstvergroting, maar die pakte niet uit zoals Temptations Milou had gewild…

Verschrikkelijk

Op het nieuwste kiekje van de realityster valt vooral haar voorgevel volgers op. Ze reageren dan ook massaal. “Wow, nog groter?” en “Je bent prachtig, maar je borsten passen niet helemaal bij je lichaam”, zijn slechts een greep uit de vele reacties. Milou besloot te antwoorden en laat weten dat ze er zelf ook niet blij mee is. “Sommige artsen doen waar ze zelf zin in hebben. Ik moest een prothese wissel omdat er één lek was. Ik vroeg om iets groter, dus 100/200cc extra. Maar ik werd wakker met 400cc extra”, schrijft ze. “Niet mijn keuze en ik vind het verschrikkelijk. Maar ik laat me binnenkort opnieuw opereren door een andere arts.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ℳ𝒾𝓁𝑜𝓊 (@milouvanagtmael)

Ingrepen

Milou heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze aan zichzelf heeft laten sleutelen. Zo onderging ze eerder al een borstvergroting en heeft ze naar eigen zeggen voor medische redenen botox in haar kaak. “Dat is voor bruxisme, mijn kaak knakte”, liet ze weten. Vond je haar booty ook voller ogen? Dat klopt. Die heeft ze namelijk laten vergroten met zuignappen, iets waar ze eerder veel commentaar op kreeg. “Lieve volgers die commentaar hebben, ik laat ook een keer iets doen wat totaal niet schadelijk is of wat dan ook. Er wordt niet in me gesneden of gespoten. Ik ben hartstikke blij met het resultaat!” reageerde ze destijds.

Het gerucht gaat al langere tijd dat de blondine ook iets aan haar lippen heeft laten doen nadat volgers oude en nieuwe foto’s met elkaar hebben vergeleken, maar dat ontkent Milou. “Lippen? Ik heb nooit iets aan mijn lippen laten doen. Ik heb geen lip fillers.”

Bron: Nieuws365, Metro | Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook