Zomeractie: 4x Happy in Shape voor maar €12,50

Wees er snel bij!

Lees ook

Het zonnetje schijnt en de temperaturen lopen op: jawel, het is zomer! Of je nou thuis vakantie viert in de tuin of naar een tropische bestemming reist, je zomer is pas echt compleet met een Happy in Shape in je hand. En daarom hebben wij een fijne korting voor je.

Zomeractie

Quality time met jezelf is belangrijker dan ooit. En hoe kan dat beter dan onder het genot van de fijnste verhalen over hoe je zowel fysiek als mentaal fit wordt en blijft, wat de leukste go-to sportoutfits zijn, heerlijke interviews en nog veel meer over health, beauty, travel, mind en lifestyle?

Speciaal om de zomer in te luiden hebben wij een waanzinnig kortingsactie om jezelf of iemand anders mee te verwennen: 4x Happy in Shape op de mat voor slechts €12,50. Gebruik maken van deze actie? Klik dan HIER.

Een Happy in Shape abonnement is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven aan bijvoorbeeld je (schoon)moeder, zus, beste vriendin of leuke collega. Extra fijn: wie dit voordeelabonnement cadeau doet, verrast niet één keer, maar vier keer. Dat is namelijk het aantal edities dat de bofkont ontvangt.

Laatste nieuws

Zie ook