Dit is het eetdagboek van Martha Hunt

Aha!

Lees ook

Martha Hunt is een van de bekendste Amerikaanse modellen. Het verbaast ons dan ook niks dat ze regelmatig in de sportschool te vinden is en dat ze goed op haar voeding let. Benieuwd wat ze eet op een dag? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet. 

Ontbijt

Martha start de dag altijd met een matcha-amandellatte. Hiervoor mixt ze matchapoeder met warme amandelmelk. Als ontbijt neemt ze vaak een getoaste Engelse muffin met amandelboter. Als ze ’s ochtends gaat trainen, neemt ze overigens geen Engelse muffin als ontbijt. Dan eet ze meestal een banaan met pindakaas of Griekse yoghurt. Na het trainen eet ze vaak een wrap met ei, kaas en avocado.

Lunch

Als lunch eet Martha dolgraag chili. Dit gerecht bestaat uit volkoren rijst, bonen en quinoa. Aan de chili voegt het model nog wel graag cheddarkaas toe. Daarnaast zorgt ze ervoor dat ze altijd genoeg groentes eet. Rond 17.00 uur eet ze graag een zoute snack. Als tussendoortje eet Martha graag wat kaas, olijven of hummus.

Diner

Op het avondmenu staat er vaak pasta, Mexicaans of Grieks. Martha benadrukt dat ze graag een grote avondmaaltijd eet. Haar go-to pasta bestaat uit een pasta die wordt gemaakt met romige tomatensaus, worst en doperwten. Ook eet ze regelmatig gegrilde vis en gegrilde kip. Af en toe eet ze steak. Het model probeert zo min mogelijk kant-en-klare maaltijden te eten. Ze eet ook vaak een salade bij het diner.

Toetje

Crème brûlée en ijs zijn twee toetjes waar Martha nooit genoeg van krijgt. Al ze ijs eet, eet ze het liefst hazelnootijs. Hoewel het model verzot is op crème brûlée en ijs eet ze dit niet elke dag. 

Bron: Dingen voor Vrouwen, Harper’s Bazaar | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws

Zie ook