Jáááá, op deze dag begint het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson

En het is al bijna!

Jawel, er staat weer een nieuw seizoen van Expeditie Robinson voor de deur! Hoe, wat, waar, wanneer? Wij praten je bij.

Nieuw seizoen

Je hoeft je zondagavonden niet meer vrij te houden, want het survivalprogramma zal dit seizoen op een andere dag verschijnen. Op maandagavond 29 augustus moet je om 20.30 uur voor de buis klaarzitten, want dan gaat het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson van start op RTL5.

In eerste instantie zou het seizoen wel een dag eerder beginnen, maar vanwege de veranderende huizenmarkt komt het programma De Moeite Waard niet op tijd af en gaat dat programma uit het uitzendschema. Vandaar dat Expeditie Robinson een dagje opschuift.

Presentatoren

Zeg je Expeditie Robinson, dan zeg je natuurlijk presentatrice Nicolette Kluijver. Zij presenteert het programma al sinds 2014 en zet die traditie nog vrolijk voort. Haar sidekick Kaj Gorgels zullen we echter niet terugzien in het nieuwe seizoen. Hij maakt vanwege zijn drukke werkschema plaats voor niemand minder dan Rick Brandsteder, die jaren geleden zelf meedeed aan het survivalprogramma. Welke BN’ers een poging wagen om tot de nieuwe Robinson gekroond te worden? Dat is helaas nog niet bekend. To be continued…

Bron: Tips en Weetjes, RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws