Win: startbewijs voor de Amsterdam Marathon + Mizuno Raceshirt & hardloopschoenen

Doe snel mee!

Op 16 oktober 2022 is het zover: de TCS Amsterdam Marathon, een van de grootste hardloopevenementen van Europa. En jij kunt een startnummer t.w.v. €95 winnen. Maar dat niet alleen: je krijgt ook het officiële Mizuno Raceshirt en een paar Mizuno hardloopschoenen, zodat je geheel in stijl rent.

Running

Mizuno is dit jaar voor de 23ste keer hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Je kunt een hele marathon lopen, een halve marathon, of de acht kilometer. Alle afstanden finishen in een magische sfeer in het Olympisch Stadion.

Als fanatieke hardloper ken je het Japanse sportmerk Mizuno vast al lang. Het merk is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten en doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Ook op het gebied van hardloopschoenen ben je bij Mizuno aan het juiste adres, want ze hebben voor elke type loper de juiste schoen. Op www.mizuno.com lees je er meer over. Speciaal voor de 46e editie van de TCS Amsterdam Marathon heeft Mizuno ook een officieel raceshirt met als inspiratie de stad Amsterdam. De plattegrond van Amsterdam en haar grachten zijn subtiel verwerkt in het design en het verloop in het shirt met diverse kleuren benadrukt de diversiteit van alle deelnemers.

Mizuno raceshirt

Doe mee!

Je maakt kans op een startnummer voor de hele marathon t.w.v. €95. Mocht je liever de halve marathon of 8km rennen, dan mag dat ook. Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige die op 16 oktober mee rent. Succes!

Voorwaarden: meedoen kan t/m 18 augustus. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws