What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Mooie tanden met Dr. Smile

Zijn je tanden na jarenlang een beugel te hebben gehad weer wat verschoven? Of is er een scheef tandje waar je je mateloos aan irriteert? Dr. Smile to the rescue! Zij weten als geen ander dat rechte tanden meer dan alleen esthetische verbetering; het geeft zelfvertrouwen waardoor je meer gaat lachen. Na een gedetailleerde 3D-scan van je gebit en een behandelplan ga je aan de slag met doorzichtige aligners, waardoor niemand ziet dat je iets in je mond hebt. Extra fijn is dat je niet in één keer hoeft te betalen, maar er verschillende abonnementen zijn waarmee je in termijnen betaalt. Zo zijn mooie tanden en een zelfverzekerd gevoel voor iedereen mogelijk! Meer info vind je hier.

Dr Smile

Maak kennis met SUPS
Het moederschap is naast prachtig ook mentaal en fysiek erg uitdagend. Dit ondervond Maartje Niehof zelf; met vier kinderen kon zij ieder beetje steun goed gebruiken. Zij wilde een simpele en grondige oplossing voor de klachten die vele moeders ervaren, in de vorm van hoogwaardige supplementen. Zo ontstond na uitgebreid onderzoek SUPS. Moeders hoeven niet meer te verdwalen in de overvloed aan opties, want SUPS biedt de ideale combinatie in één bundel. Het is het steuntje in de rug voor iedere mama! Enne, met hun 100% vegan supplementen en zeer duurzame verpakkingen is SUPS niet alleen goed voor de mens, maar ook voor de planeet. Je koopt SUPS hier.

ASICS lanceert iconische GEL-KAYANO 29
Op zoek naar een hardloopschoen voor een energieke en dynamische run? ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 29. De schoen, ASICS’ meest iconische model, is nu nog verder verbeterd. Het resultaat is een premium stabiliteitschoen die een energieke hardloopervaring biedt. Dankzij de geavanceerde technologie van ASICS is de nieuwste GEL-KAYANO™ 29 nu zo’n 10 gram lichter¹ dan zijn voorganger. Dankzij de toevoeging van FF BLAST™ PLUS demping in de bovenste tussenlaag, ontstaat een krachtiger loopgevoel bij elke pas. Dit maakt dat de schoen zorgt voor een energieke en dynamische run. Je shopt ‘em hier.

Technogym App: Maximaal resultaat in minimale tijd
Wil je afvallen? Je sportprestaties verbeteren? Werken aan je algehele gezondheid? Of gewoon fit blijven? Ben je een yogi, een golfer of ben je meer van HIIT? Heb je weinig tijd en maximaal resultaat behalen? En wil je weer plezier in trainen? Vergeet de fitnessapps die je kent, de nieuwe Technogym App voldoet aan en vormt zich naar al jouw persoonlijke wensen. Dit is sporten 4.0 met een op AI gebaseerde Technogym coach. Maar er is meer; train met en zoals Dafne Schippers, volg een les van wereldwijde bekende trainers en krijg eindelijk de juiste techniek onder de knie. Je download de app hier.

Hands Off My Chocolate introduceert Smooth No M!lk reep
Het innovatieve chocolademerk Hands Off My Chocolate heeft goed nieuws voor iedereen die wat vaker plantaardig wil eten. Na de populariteit van de eerder uitgebrachte vegan chocoladeproducten kan een plantaardige variant op de klassieke melkchocoladereep natuurlijk niet ontbreken in het Hands Off-assortiment. De nieuwe Smooth No M!lk reep is op basis van rijstmelk en gemengd met een flinke hoeveelheid hazelnootpraliné waardoor hij net zo romig en vol van smaak is als een ‘normale’ melkchocoladereep. Benieuwd? Je koopt ‘em hier.

Dopper breidt collectie herbruikbare stalen waterflessen uit met mini- en maxi-formaat
Mensen nemen vaker hun herbruikbare waterfles mee als deze de perfecte maat zou hebben, blijkt uit onderzoek van Dopper. Daarom introduceert de Nederlandse sociale onderneming twee nieuwe formaten Dopper Steel-waterflessen: van 1,1 liter en 350 ml. Ideaal voor een dorstige stranddag of om in je heuptas mee te nemen naar een zomers festival. Er is voor iedere activiteit een waterfles van de perfecte afmeting. Met de keuze uit vier formaten Dopper Steel (1,1 liter, 800 ml, 490 ml en 350 ml) is er geen enkel excuus meer om je herbruikbare waterfles thuis te laten. Je koopt de flessen hier.

Yamba introduceert 21-in-1 superfood tablet
Het wellness merk Yamba Health staat bekend om hun voedingssupplementen die zij maken van het blad van de Moringaboom. Nu introduceren zij een nieuw product: Yamba Daily Greens, een 21-in-1 bruistablet dat een glas water omtovert tot een superfood drank vol groenten en vitaminen. Ze zijn handig voor thuis of onderweg en bevatten maar liefst 21 100% natuurlijke ingrediënten: broccoli, spinazie, tarwegras, gember, kurkuma, chlorella, spirulina, matcha, groene thee, wit theeblad, Aloë Vera blad, Appel, Alfalfa, Veenbes, Zonnebloempitten, Açai, Cholin, Rode Druivenpit, Zink, Vitamine B6 en Vitamine C. Een makkelijke en snelle manier om je dosis superfoods binnen te krijgen! Je koopt ze hier.

De personal trainer voor je bekkenbodem: de Elvie Kegel Trainer
Je kent Elvie wellicht al van de draadloze borstkolf, maar het merk heeft nu een nieuwe (mommy) musthave: de Kegel Trainer. Dit is een apparaat waarmee je je bekkenbodem traint en versterkt, ontwikkeld door een team van healthcare professionals. Met behulp van de kegel trainer, train je de spieren die een cruciale rol spelen bij de stabiliteit van de core en de controle over je blaas. In combinatie met de Elvie Trainer App biedt de smart trainer aangename workouts waarbij door middel van virtuele feedback je houding wordt gevisualiseerd en gecorrigeerd, waardoor het makkelijker wordt om de oefeningen correct uit te voeren en de voortgang te meten. Je shopt ‘em hier.

Detoxen met de juices van Frecious Slowjuice
Nu het zomer is, willen we massaal de fitste versie van onszelf zijn. Gezonder leven, meer sporten en wat extra bewustwording. Dat is een mooi streven, alleen nog niet altijd even makkelijk toe te passen in het dagelijks leven. Frecious Slowjuice maakt het jou een stuk makkelijker. Er zit minstens 70% groente in een juice, maar er zijn ook hard-core 100% groentesappen. Door het shockfreeze proces worden de voedingsstoffen optimaal behouden. Zo kun je als Daily healthy habbit je dag beginnen met een gezonde groentejuice; elke dag vers uit je vriezer! Hier kun je ze bestellen.

Kinfill breidt uit en introduceert Halo Soap & Soap Dish
Het Nederlandse modern care merk Kinfill introduceert een halo-shaped handzeep en een unieke, handgemaakte soap dish. De Halo Soap is een hydraterende, creamy zeepbar op basis van jojoba-olie, met een klein gat in het midden. Mooi voor het oog, handig in gebruik. De zeep verspreidt een rustgevende, zachte geur van lavendel, mint en anijs: Lavender Fields. Voor Kinfill liefhebbers is de geur herkenbaar, het is namelijk dezelfde geur als één van de signature parfums van het merk. Met natuurlijke ingrediënten en antibacteriële eigenschappen, is de Halo Soap perfect voor dagelijks gebruik en geschikt voor alle huidtypen. Je koopt hem hier.

Vegan kaasmerk Willicroft lanceert nieuw product: Young Dutch
Niets zo Nederlands als een bammetje met kaas. Echter is de klimaatimpact van kaas vrij hoog. Zo kost het ongeveer 10 liter koeienmelk om 1 kilogram kaas te produceren. Ook hebben koeien veel land nodig, wordt de soja voor hun voer vaak van ver geïmporteerd en staat zuivel, naast rund- en lamsvlees, in de top drie van de voedsel typen die de meeste CO2 uitstoten. Maar wat als je je echt geen leven zonder kaas kunt voorstellen? Willicroft biedt de oplossing: zij maken planet-proof, plantaardige kaas voor echte kaasliefhebbers. Het nieuwste product is Young Dutch, een plantaardig alternatief voor Goudse kaas, gemaakt van biologische witte bonen en vrij van soja en noten. Je koopt de kaas hier.

Nieuw sexual wellness brand aia wil taboe op intimiteit doorbreken
Sexual wellness brand Aia is op een missie: ze wil het taboe op intimiteit doorbreken, door de nieuwsgierigheid naar intimiteit juist aan te wakkeren. Hugo en Simone Kuijer; broer en zus, lanceerden met het oog op deze belangrijke conversatie een selectie van sexual wellness producten, onder de vlag van hun stijlvolle én duurzame sexual wellness brand Aia. Aia start haar sexual wellnesslijn met een vijftal producten: een glijmiddel (100% natuurlijk), een massageolie, stimulerende gel, delay gel en toy cleaner (100% natuurlijk). Alle producten zijn dierproefvrij en pH-neutraal. De Aia-items worden geleverd in mooie glazen flesjes die je met een gerust hart (of wellicht zelfs trots) op je nachtkastje kan laten staan. Kortom: geen excuses meer. Het is tijd voor intimiteit. Je shopt het merk hier.

The Good Wine: (h)eerlijke biologische en vegan wijn met impact
The Good Wine is een gloednieuw Nederlands wijnlabel dat kwalitatief hoogstaande (h)eerlijke wijn combineert met iets goed doen voor een betere wereld. Daarom wordt per verkochte fles wijn van The Good Wine 750 liter schoon drinkwater gedoneerd aan gemeenschappen in Afrika! Om dit te realiseren heeft het jonge wijnmerk de handen ineengeslagen met de Made Blue Foundation. Daarnaast is het wijnmaakproces van The Good Wine als vanzelfsprekend helemaal biologisch en vegan. The Good Wine lanceert met twee smaken: Cheeky Sauvignon en Cheerful Merlot. De wijnen vind je hier.

Nieuw: natuurlijke siropen van Marie-Stella-Maris
Klaar met wijn, bier of fris? Probeer deze 100% Natuurlijke Siroop van Marie-Stella-Maris eens; een frisse, fruitige versnapering met rabarber, granaatappel en roze peper. Zo’n lekkere ready-to-drink fles (alleen even aan-lengen met bruisend of plat (kraan)water) die je altijd in je koelkast wilt hebben staan. Enne: ook harstikke zero-waste proof, je haalt er namelijk zo’n 25 glaasjes uit. Kopen kan hier.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Laatste nieuws