Dit is de perfecte bikini voor onder je strandjurk

Summer time!

Het is zomer en warm weer: tijd om lekker naar het strand te gaan! Een luchtige strandjurk en een trendy bikini zijn daarbij haast onmisbaar. Ben jij al klaar voor een dagje zon, zee en strand? Dit is de perfecte bikini voor onder je strandjurk.

De beste beach look

Strandjurken zijn lekker luchtig en makkelijk aan en uit te trekken: ideaal dus om mee te nemen op zonvakantie! Voor de beste beach look match je natuurlijk je strandjurk met je bikini. Maar hoe doe je dit? Want niet elke strandjurk past natuurlijk bij elke bikini. Met deze handige tips ben jij de blikvanger van het strand!

Strandjurk met of zonder print

Heb je een strandjurk met een print, dan kun je daar het beste een effen en egale bikini onder dragen. Anders wordt het geheel al gauw te druk. Ga je dit jaar juist voor een effen witte strandjurk? Grote kans dat deze door de luchtige stof een (beetje) doorschijnt. Het is mooi om de jurk dan te combineren met witte badmode: dit geeft een luxe uitstraling. Wil je liever niet dat je badmode zichtbaar is onder je witte strandjurk? Ga dan voor een beige, grijze, roze of rode bikini.

Strandjurk met smalle bandjes

Als je een strandjurk hebt met smalle bandjes is het natuurlijk geen gezicht om er een bikini met brede bandjes onder te dragen. De bikinibandjes vallen dan veel teveel op. Kies liever voor een exemplaar met dunne bandjes. Je kunt dit ook voorkomen met een strapless bikini. Als je een strapless strandjurkje hebt, maakt het natuurlijk niet uit wat voor bandjes je bikini heeft.

Strandjurk met mouwtjes

Een strandjurk met mouwtjes biedt je de meeste keuze voor een bikini. Daar passen namelijk alle soorten bikinibandjes bij. Draag je graag een halterbikini? Dan is die al gauw zichtbaar onder je jurk. Ga dan bij voorkeur voor een strandjurk met een zo hoog mogelijke sluiting. Bijvoorbeeld een jurk van Y.A.S..

De leukste bikini trends deze zomer

Ben jij een trendsetter en loop je graag in de laatste mode? Ook deze zomer zijn er weer een paar leuke bikini trends. We zien deze zomer bikini’s met een dierenprint, asymmetrische bikini’s, gehaakte bikini’s, cut-out bikini’s (bikini’s waar op bepaalde plekken stukken uit zijn), bikini’s met een diepe V-hals en bikini’s met vierkante halslijnen. Houd wel rekening met hoe je strandjurk eruit ziet voor je een van deze bikini’s koopt. Of stem je strandjurk juist af op je bikini.

Met deze hacks kun jij stijlvol naar het strand!

Nu weet je zeker dat alle ogen op je gericht zullen zijn tijdens en de strand jouw catwalk is. Laat de zomer maar komen!

Laatste nieuws