Wauw! Marieke Elsinga laat groeiende babybump zien

De presentatrice deelt een paar prachtig kiekjes van haar groeiende buik.

Begin juni maakte Marieke Elsinga op de radio bekend dat ze samen met hubby Sander in verwachting is van hun eerste kindje. Momenteel geniet de presentatrice van een welverdiende vakantie. Reden genoeg om een paar prachtig foto’s van haar groeiende babybuik te delen bij zonsondergang. 

Mentale rust

Begin 2020 maakte Marieke bekend dat ze een relatie heeft met Sander, die ze heeft leren kennen op een dating-app. De presentatrice houdt haar vriend het liefst zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers, dus we zien maar zelden foto’s van de tortelduifjes voorbijkomen. Wel kwamen we er begin juni achter dat hij vader wordt, want Marieke maakte bij Qmusic bekend dat ze in verwachting is.

Voordat ze dit heugelijke nieuws met de wereld deelde, was Marieke een aantal weken afwezig op de radio. Dat had volgens de future mom echter niets met de zwangerschap te maken. “Ik ben niet de afgelopen weken thuis geweest omdat ik zwanger ben. Dat is het echt niet geweest. Ik was gewoon heel erg toe aan mentale rust. Wat ik wel denk – en dat is ook het mooie van zwanger zijn – het heeft me onbewust dat duwtje gegeven om niet langer over mijn grenzen heen te gaan. Je hebt niet alleen je eigen gezondheid, maar ook die van je baby”, zei ze toen. Wijze woorden!

Wennen aan het idee

Hoewel het stel door het dolle heen is, moest Marieke eerst wel even wennen aan het idee van zwanger zijn. “Het is een heel gek idee dat er iets in je buik groeit. Als het dan in je eigen buik groeit, is dat zo bijzonder. Aan de ene kant kan ik niet wachten tot het er is, maar aan de andere kant ben ik heel blij dat het nog even duurt. Want tegelijkertijd denk ik ook: wow, dit is de grootste verandering ooit.”

Een dag na de bekendmaking vertelde Marieke ook meteen op de radio wat het geslacht van het kindje is. Ze had het over ‘hem’ en zei “Ik zeg trouwens hem, want het is een jongen. Dat weten we al”. Een naam verklapte ze nog niet, maar ze deelde wel een knipoog uit naar haar radiocollega’s. “Luuk is natuurlijk leuk, maar Aran kan ook. John is ook leuk. Eric, Jeroen. Nou, kortom: het lijstje is nog best lang.”

Groeiende babybump

Inmiddels is Marieke al een aantal weken zwanger – en dat is steeds beter te zien. Op Instagram heeft ze dan ook twee prachtige foto’s gedeeld waarop haar groeiende babybump goed te zien is. De aantsaande moeder straalt in een witte jurk met bijbehorende Allstars-sneakers. “Wonderbuik 🤍”, schrijft ze erbij. Looking good! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

In de reacties onder de foto’s regent het positiviteit en blije verwensingen. “Moooooi❤️”, schrijft Chantal Janzen. Andere bewonderaars reageren met “Mooi hè, zwanger zijn😍”, “Wat krijg je een mooie buik!” en “Prachtig zwanger Marieke 💗”. Wij wensen Marieke een voorspoedige zwangerschap toe en zijn benieuwd naar de naam van de kleine spruit!

Bron: Instagram @mariekeelsinga, Grazia | Beeld: Brunopress, Instagram 

Laatste nieuws