Romee Strijd showt babybuik in intieme foto op Instagram

Wat straalt ze!

Lees ook

Volgers van Romee Strijd werden onlangs verrast met een prachtige foto van het topmodel. Romee is nu 26 weken zwanger en heeft al een duidelijke baby bump. Kortom, tijd voor de bekende mirror selfie!

Met zijn vieren

Bij de naaktfoto schrijft ze: “26 weken en we tellen nog steeds. Ik kan niet wachten om met z’n vieren te zijn.” Romee en haar verloofde, Laurens van Leeuwen, zijn al ouders van dochter Mint. Hun tweede kind wordt wederom een meisje. Wanneer het topmodel precies is uitgerekend, is niet bekend. 

Op Instagram Stories ging het model uit de kleren om haar groeiende bump te laten zien in een prachtige zwartwit foto. RTL Nieuws heeft grip gekregen op de prachtige foto’s, die zie je hier!

Twinning

Het gezinnetje was gisteren nog in Spanje, waar ze ook een lieve foto heeft gemaakt met dochter Mint. Bij de foto schrijft ze: “My Twin”, en op elkaar lijken doet ze zeker. Dit valt ook haar volgers op, en reageert er iemand met: “Het liefste moeder-dochter koppel.” Oordeel zelf!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Zwangerschap

De eerste zwangerschap was geen gemakkelijk proces, vertelde de beauty al eerder. Het model werd twee jaar geleden namelijk gediagnosticeerd met de hormonale afwijking PCOS waardoor een eisprong vaak uitblijft. Hierdoor is een natuurlijke zwangerschap moeilijk.

Ook haar tweede zwangerschap verliep niet vlekkeloos. “Ik had een zwaar eerste trimester. Ik was heel misselijk”, aldus Romee. Ze kreeg zelfs een speciale behandeling tegen het uitdrogen van het vele overgeven. Gelukkig gaat het nu al een stuk beter met haar!

Bron: RTL Nieuws, RTL Boulevard | Beeld: Instagram @Romeestrijd, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook