Hack: zó smeer je zelf je rug in met zonnebrand

You're welcome.

Lees ook

De achterkant van je lichaam insmeren met zonnebrand is altijd een dingetje. Als er niemand in de buurt is om je te helpen, zit je met je armen in de knoop om bij je rug te komen. Aan het einde van de dag blijkt dat je niet ieder stukje goed hebt ingesmeerd, met verbrande vlekken als gevolg. Happy in Shape to the rescue!

Pijnlijk en gevaarlijk

De hittegolf is van start. Tijd voor zon, zee, strand en mojito’s! Maar niet voordat je je goed ingesmeerd hebt met zonnebrandcrème natuurlijk. Eruitzien als een kreeft is wel het laatste wat je wil. En bovendien pijnlijk en gevaarlijk. Smeren dus! Overal. Ja, ook je rug. Want die kun je vanaf nu volledig zelf doen (als er geen knapperd naast je ligt om te helpen natuurlijk).

Plasticfolie is your friend

Pak een stuk plasticfolie van zo’n 0,9 meter lang en breng wat zonnebrand aan in het midden. Neem allebei de uiteinden van het plasticfolie vast en gebruik het om de crème op je rug te smeren – net zoals je doet als je je rug afdroogt met een handdoek. Zeg nou eerlijk, deze truc is best geniaal, toch? You’re welcome.

Bron: Grazia | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook