OMG: Ben & Jerry’s en Tony’s Chocolonely slaan de handen ineen

Waaaaahh!

Lees ook

Je grootste chocolade-droom is uitgekomen: Ben & Jerry’s en Tony’s Chocolonely gaan samenwerken. Binnenkort liggen er twee onweerstaanbare limited edition repen en twee limited edition ijspints in de winkel. Yes!

Samen tegen slavernij

De Chocolate Love A-fair is tot stand gekomen doordat Ben & Jerry’s zich als eerste ijsmerk ter wereld aansluit bij de missie van Tony’s Chocolonely om alle chocolade 100% slaafvrij te maken. Dit doen ze door traceerbare cacao vanaf nu in te kopen via Tony’s Open Chain. Deze Chain bestaat uit chocoladebedrijven die samen een nieuwe industriestandaard hebben neergezet om een einde te maken aan moderne slavernij en illegale kinderarbeid in cacao.

Nieuwe smaken

Om dit groots te vieren, lanceren de merken twee nieuwe repen én twee nieuwe smaken ijs. Zo kun je zometeen kiezen uit de donkere melk brownie of wit aardbei cheesecake in het chocoladereep schap. In het ijsschap vind je karamel zeezout ijs, die ook in vegan te verkrijgen is. Lekker!

In de schappen

Kan jij ook niet wachten om een (h)eerlijk stukje chocolade of ijs te eten? Helaas moet je nog even geduld hebben. Het ijs ligt vanaf eind september in de supermarkt, maar de repen pas vanaf begin 2023. Ach, we zijn ook wel even zoet met het ijs!

Bron: Kookfans | Beeld: Tony’s Chocolonely

Laatste nieuws

Zie ook