Liza Sips over Expeditie Robinson-deelname: ‘Het was onvergetelijk’

Ook vindt de actrice het spannend dat de eerste aflevering binnenkort op tv verschijnt.

Binnenkort is het zover en start het gloednieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Dat de eerste aflevering van het survivalprogramma 29 augustus te zien is, vinden niet alleen de kijkers leuk, maar ook de deelnemers. Toch vindt Liza Sips het ook spannend.

Onvergetelijk

“Aanstaande maandag is de allereerste aflevering van Expeditie Robinson ’22 te zien op RTL 4 en dat vind ik zó spannend”, begint de actrice haar bericht op Instagram. “Misschien wel bíjna net zo spannend als het overleven op het eiland zelf”, gaat ze verder.

Liza vervolgt dat haar deelname aan het survivalprogramma zeker niet alleen over rozen ging, maar dat ze hoe dan ook een onvergetelijk avontuur heeft meegemaakt. “Samen met al deze helden heb ik zóveel avonturen mogen beleven. Veel daarvan waren liefdevol, sommige beangstigend, sommige gewoonweg verschrikkelijk… Maar één ding is zeker: ze waren allemaal onvergetelijk! Trots op dit clubbie!.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LIZA SIPS (@lizasips)

Deelnemers Expeditie Robinson

Alle kandidaten die dit jaar meedoen aan Expeditie Robinson zijn: Iliass Ojja, Susan Radder, London Loy, Laura Vlasblom, Dennis Wilt, Liza Sips, Thijs Boermans, Niels Oosthoek, Devrim Aslan, Rose Bertram, Vincent Vianen, Juultje Tieleman, Ferry Weertman, Chatilla van Grinsven, Mike Weerts, Kirsten Westrik, Niek Roozen, April Darby, Dzifa Kusenuh, Harry Piekema en Marion Pauw.

Het nieuwe seizoen vindt plaats in Maleisië en wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver. Expeditie Robinson is vanaf maandag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Beeld: RTL (Jasper Suyk)

Laatste nieuws