Rianne Meijer deelt verdrietig nieuws: ‘Ik heb een miskraam gehad’

"Het mocht niet zo zijn..." schrijft ze.

Lees ook

Influencer Rianne Meijer heeft enorm verdrietig nieuws op haar Instagram gedeeld: ze heeft een miskraam gehad. In een openhartig bericht deelt ze haar gedachten.

6 Weken zwanger

Rianne trouwde eerder dit jaar met haar grote liefde Roy, met wie ze sinds 2020 verloofd was. Samen met Roy neemt ze zichzelf regelmatig op de hak om haar 1,5 miljoen volgers haar grappige kant te laten zien. In ‘Instagram vs. realityposts’ is Rianne inmiddels dan ook een echte pro geworden.

Helaas deelt ze vandaag een heel verdrietige ‘reality’-post. “Dit weekend heb ik een miskraam gehad na 6 weken zwanger te zijn geweest”, schrijft Rianne bij een foto van zichzelf met tranen.

Miskraam

“Ik kwam er al vrij vroeg achter dat ik zwanger was, en wauw ik was zo blij. Ik genoot van elke minuut en kon niet wachten om het met jullie te delen. Maar deze keer mocht het niet zo zijn”, deelt ze. Rianne vertelt dat ze ervoor heeft gekozen om ook dit verdrietige nieuws met haar volgers te delen, “want het voor me houden maakt me nog verdrietiger”, legt ze uit.

Ook wil ze andere vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt een hart onder de riem steken. “Nadat ik er met mijn familie over had gepraat, realiseerde ik me hoeveel vrouwen ik ken die ook zoiets hebben meegemaakt. Het was echt fijn om te weten dat ik niet alleen ben en als je dit leest en het hebt meegemaakt, ben je ook niet alleen, al weet je dat waarschijnlijk al ❤️❤️ Dikke knuffels ❤️❤️”, aldus Rianne.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RIANNE MEIJER 🐶 (@rianne.meijer)

Reacties

In de reacties op Instagram kan Rianne op veel steun en lieve reacties rekenen. In de reacties barst het van de hartjes en meelevende emoji’s. “😢 Sterkte babe, jullie allebei 🙌”, schrijft actrice Anna Drijver. En: “So sorry for your loss ❤️”, reageert een andere volger. Heel veel sterkte, Rianne!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook