Fans in shock: Gwen Stefani onherkenbaar na plastische chirurgie

De zangeres deed heel wat stof opwaaien.

Lees ook

Gwen Stefani is vandaag hot-topic na haar bezoekje aan de Amerikaanse talkshow Late Night With Seth Meyers, waar ze het nieuwe seizoen van The Voice kwam promoten. Niet alleen haar bezoek maakte veel los bij de kijkers, het was vooral het uiterlijk van de 52-jarige zangeres die veel stof deed opwaaien. Volgens fans zou de zangeres na plastische chirurgie onherkenbaar zijn geworden.

In de war

De knappe zangeres maakte haar opwachting in de talkshow precies zoals we haar kennen: stijl blond haar en een pikante outfit. Toch herkenden kijkers haar amper. “Ik ben al mijn hele leven fan van Gwen, maar ik herkende haar niet. Ik ben zo in de war”, laat iemand weten op social media. “Zelfs al liet je mij 100 keer raden wie dit is, ik zou nooit kunnen vermoeden dat dit Gwen Stefani is”, schrijft een ander. Het gaat door. “Wat heeft Gwen Stefani met haar gezicht gedaan?” en “Je begint er als een plastic pop uit te zien”, luiden de comments.

Eeuwig jong

Het is niet de eerste keer dat mensen kritiek uiten op de ‘eeuwig jonge look’ van Gwen Stefani. Toch blijft de zangeres ontkennen dat ze plastische chirurgie heeft ondergaan en dat ze haar uiterlijk te danken heeft aan ‘de liefde’. “Toen mijn carrière ontplofte ben ik verliefd geworden. Daar heb ik toen een hele plaat over geschreven. Ik denk dat dat de facelift is die je ziet.”

Geobsedeerd

Al eerder heeft Stefani in een interview met The Daily Telegraph aangegeven dat ze geobsedeerd is met het verouderingsproces. Zo vertelde ze dat het moeilijk vond om ouder te worden en het onder ogen te moeten zien. Volgens de zangeres is het vooral voor de vrouwen die in de schijnwerpers staan erg ontmoedigend. “Je doet gewoon je best om de mooiste versie van jezelf te zijn, zowel van binnen als van buiten”, stelde ze. “Dat mensen praten over mijn uiterlijk neem ik op als een compliment.”

Bron: AD | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook