Wow! Monica Geuze deelt make-uploos kiekje

Prachtig!

Het liefst zet ze zichzelf iedere dag in de steigers, maar Monica Geuze is ook prachtige zonder maquillage. Op Instagram deelt ze een make-uploos kiekje en wow, wat is ze prachtig!

Lekker smeren

De influencer maakt er geen geheim van dat ze dol is op alles wat je op je gezicht kunt smeren. Van serums tot
crèmepjes en van toners tot maskers. Maar het allerliefste experimenteert ze met make-up. Véél make-up! Haar badkamer liegt er dan ook niet om: de lades zijn gevuld met de nieuwste oogschaduwpaletten, verschillende soorten mascara’s, en lipsticks in alle kleuren van de regenboog. Maar, zo blijkt, de beauty gaat ook weleens puur natuur de deur uit!

Puur natuur

Op Instagram heeft Monica een greep uit haar favoriete summer photos gedeeld en de eerste trekt gelijk de aandacht. De vlogger heeft zich op vakantie met een little black dress, sprankelende tas en heel veel gouden sieraden opgedoft voor een avondje uit. Maar niét met make-up. En dat heeft ze ook zeker niet nodig. “Eerste foto zo knap!” en “Ook zonder make-up prachtig”, luidt het in de reacties. Een ander reageert: “Je straalt zonder make-up.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)

Brunette

Onlangs liet Monica ook haar haren weer donkerder verven, na jarenlang een blonde coupe te hebben gehad. Naar eigen zeggen deed het vele blondere haar lokken niet veel goeds, waardoor ze besloot weer terug naar haar natuurlijke haarkleur te gaan. “Ik ben weer brunette. Dat blond was een leuke uitstap, maar ik wil echt weer terug naar deze kleur nu. Permanent. Dit vind ik veel beter bij mij passen”, liet ze toen weten.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws