De nieuwe Happy in Shape ligt in de winkel!

En dit kun je verwachten in de nieuwste editie.

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de nieuwe editie van Happy in Shape en bij dezen presteren we de grote Gadget Special met trots. Lees snel wat je allemaal in deze editie kunt vinden!

Coverstory
Veertig jaar geleden lanceerde actrice Jane Fonda haar eerste eigen aerobics-video en haar look – een hoog gesneden gympakje over een legging met beenwarmers – is nog steeds iconisch. In de nieuwste campagne en video van H&M Move is de 84-jarige opnieuw te zien als sportinstructrice, in een monogram joggingpak van die sportlijn. Happy in Shape vroeg de actrice, activiste en schrijfster naar haar missie en favoriete sport.

Beauty
In het najaar houden we van producten die makkelijk en snel te gebruiken zijn; een quick fix. Denk aan een multi-use TikTok-favoriet, een eau’tje tegen de herfstdip, een knap palet waarmee je (spiegel)tijd bespaart en een crème die je snoet direct opknapt. Wij selecteerden de musthaves voor je. Mooi toch!

Fit
Wat je in je oude joggingbroek niet voor elkaar krijgt, zou in een nieuwe flitsende legging ineens zomaar wél kunnen lukken. Daarom delen we de mooiste fashion items per sport. Wat door ook bij hoort, is de nieuwe, stijlvolle en functionele sportcollectie van H&M Move; wij vertellen je er alles over. Verder praten we je bij over opmerkelijke sport- en healthgadgets die wereldwijd ontzettend populair zijn en jouw work-out een fikse upgrade geven. Ook het lezen waard: Happy in Shape vroeg vier hardlopers van verschillende niveaus naar hun training, eerste hardloopevent en tips voor de beginnende lopers.

Happy in Shape

Je kunt de nieuwe Happy in Shape nu in de winkel kopen. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.

Food
We delen niet alleen onze nieuwe favorieten op het gebied van food, maar spraken ook met Pascale Naessens, die in België wordt geroemd om haar kookboeken vol eenvoudige recepten inclusief een paar recepten om zelf te proberen. Ook delen we de nieuwste, smakelijke tips voor in de keuken.

Psyche
Bellen met een collega, ondertussen een paar e-mails wegwerken en binnenkomende appjes bekijken. Stop, hou op! De kortste weg naar een overvol hoofd is je aandacht continu spreiden en wij helpen je op weg. Ook lees je alles over orgasmes, want ook een orgasme vergt soms wat behendigheid.

Travel
Soms heb je even genoeg van deze tijd en plaats. Maak dan een tijdreis. Gewoon per auto of fiets (kano of te voet kan ook) beland je in het zuidwesten van Duitsland in een middeleeuws sprookje vol peperkoekhuisjes, slagroomtoef-torentjes en snoeperig vakwerk. Happy In Shape ontdekte het zelf en deelt de beste tips met jou.

Lifestyle
Vriendschap is een illusie, zong Het Goede Doel. Maar volgens journalist en schrijver Raounak Khaddari is het eerder een werkwoord. In haar nieuwe boek Even goede vrienden duikt ze in het onderwerp en ontdekt dat we elkaar écht nodig hebben. Wij spraken haar. Ook delen Hollywoodsterren hun abortus verhaal; een belangrijk onderwerp omdat de baas zijn over je eigen lichaam in gevaar is nu het Amerikaanse Hooggerechtshof het abortusrecht heeft geschrapt.

Laatste nieuws